Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    90
  • comments
    80
  • views
    72407

Prahablogg, 08.11.2006 - 11.11.2006

Sign in to follow this  
Guest

589 views

09/11-2006 : 01:25SO5!*abstinenser*Sitter naa paa Hotel Fenix i Praha.Utrolig digg.Dagen har gatt med til fly, sightseeing, soving, mat, oeldrikking i massevis og hoeydepunktet kom i kveld.Fadern dro meg med paa topploesbar og jeg drakk freshe drinker, saa dro vi paa jazzklubb - samme klubb som Bill Clinton spillte paa i 1994, utrolig bra, foer vi vandra tilbake til hotellet og ble lokka inn paa en av de mange strippebarene med cabaret som omkranser hotellet.Nice show, men var smaadyrt.Gav meg liksom ingenting.Satt bare aa savna SO5 og jentene hjemme i dalen jeg xPOh well, maa vel se aa komme meg opp paa rommet og sove eller noe.Hilsner og klemmer fra Datasmurf i Praha--09/11-2006 : 01:29Ja, her gaar det kjempebra!Smakt paa masse deilig oel i dag.Og moett mange nordmenn.Ei dame paa godt over 40 proevde aa sjekke meg opp paa jazzklubben.Var kos.Teite pappa dro meg bort fra henne og paa strippeklubb--09/11-2006 : 01:44Som sagt, pappa dro meg med bort fra henne og inn paa en luguber strippeklubb.Kabaret og greier.Pappa kjoepte en cola light til 80 kr, jeg kjoepte en plzner til 80 kr =p*iiih*Gleder meg til neste aar...Kongsberg jazz-ting =D--09/11-2006 : 11:17Jeg har det kjempebra =DVar i natt jeg posta en slik historie ja.Trenger ikke aa gaa paa strippeklubb mer naa.Var ikke noe saerlig =PFrokost som innebaerer donuts og kakao er ogsaa en fin ting =DOg 33 TV-kanaler, hvor 25 er paa tysk =pInteressant =pbah, jeg er smileyaddict og dette tastaturet har et saert oppsett og jeg finner hverken kroellalfa eller kolon!Men nok om det.Tror ikke torturkammeret og kommunistmuseet er samme sted.Ifg. brosjyren ligger de ikke i naerheten av hverandre en gang.Men gleder meg litt til aa komme hjem og jeg da =pTil ordentlig tastatur og en og annen jente her i dalen...--10/11-2006 : 00:17Hopp og hei, SO5!Smurfen dere elsker aa hate er naa tilbake fra nok en dag ute i Praha...Dagen begynte med en tur opp til slottet, som pappa mente at var best om vi gikk opp de gamle trappene.Da vi var komt til tops, gikk vi rundt og tok bilder, foer vi fant en fin katedral vi gikk inn i.Etter aa ha betalt litt ekstra, fikk vi gaa rundt der.Det var veldig fint, og vi var nede i den kongelige krypten, hvor Rudolf II av Österrike-Ungarn og Karl IV var begravd, samt en tur oppe i spiret.287 trappetrinn type vindeltrapp...Dizzy...Men var fin utsikt der oppe da.Etter aa ha knipset bilder der oppe, gikk vi ned og tok noen flere i katedralen.Saa dro vi paa et leketöysmuseum som var virkelig underbart, för vi dro paa Barbiemuseum i samme bygg.Interessant.Saa var det paa tide aa faa i seg noe mat, saa vi dro innom en pizza-restaurant og aat litt.Greit nok det.Paa vei tilbake til hotellet, stakk vi innom en CD-sjappe og handla litt för vi kom oss opp paa rommet.Der sov vi 1,5 time för vi stakk ut igjen.Denne gangen paa guidet tur med en meget söt, ung tsjekkisk jente ved navn Eva.Det var bare meg, henne og pappa, og det var greit nok.Vi fikk en rundtur i gamlebyen, Staré Mesto.Det endte ved Karlsbroen, etter aa ha hört mange legender og faatt en anbefaling om aa dra rundt i gamlebyen rundt midnatt, for aa se mange spökelser.Skal bli interessant.Saa dro vi paa torturmuseet.Nesten skremmende.Og flere ganske vonde, för vi stakk og aat, dro paa café og endte paa samme jazzklubb som i gaar.Geniale greier.Saa dro vi tilbake til hotellet og her sitter jeg naa.Skal ut paa nok en strippebar.Kos!Ja, og kjöpte en flaske absinth.70%.Samt cannabis-vodka, en energidrikk med vitaminer og en som faar fart paa lillemann.Ha en fortsatt fin aften...--10/11-2006 : 00:35Jo takk.Gidder ikke aa poste blog, saa poster i SO5 i stedet.Flere som leser da.Men da var det visst strippebule som sto for tur.Dere vet at jeg aldri klarer aa dra naar jeg sier jeg skal.Naa staar pappa her og truer med aa ta penga og legge seg om jeg ikke kommer saa da maa jeg vel stikke.Back in 1-2-10 timer--10/11-2006 : 01:19Hah!Det ble ikke en time paa strippebula en gang.Men var litt moro da.Hadde ikke foer kommet inn, foer en negerdame var all over me..."Wanna shag? Want a blowjob? Free tabledance for you?"Jeg takket pent nei og gikk videre.Fikk gratis oel og greier.Stilte meg opp og saa paa strippersken som spilte luftgitar til noe random dunk uten gitar i seg, og en ny dame kledd i bare undertoeyet kom bort til meg."Wanna go somewhere else? Shag? Blowjob? You and me only..."Jeg takket igjen nei, men denne gikk ikke bort av det.Hun maste videre, saa paa pappa som ogsaa ristet paa hodet og etter x antall "no thank you" og hoderistning gikk hu da endelig bort.Saa sto vi der gjennom to 'strippersker' til og da den tredje kom paa, med silikon i massevis og danset uten aa ta av seg noen plagg, fordi hun ikke fikk den sangen hu ville ha, og en tredje kom bort til meg og proevde aa leie meg bort og ville ha meg med paa et rom aa suge meg, men igjen takket jeg nei, og hu lurte paa hvorfor, og foerst proevde jeg aa forklare henne at jeg ikke ville miste jomfrudommen til ei fin jente paa en cabaret, men da hun ikke forsto det, sa jeg at jeg hadde brukt alle penga mine paa oel og bare var der for aa se i kveld, og lovte henne visst aa komme tilbake i morgen.As if.Det var for bordellaktig for min del.Likte mye bedre den vi var paa i gaar.Den hadde en dverg, og de strippet helt ned, ikke bare avdekte puppene og gikk av.Saa naa sitter jeg her og lurer paa om jeg skal gaa opp aa se film eller sitte her til jeg sovner.Moro at jeg fikk 3 forespoersler mens pappa ikke fikk en eneste.--10/11-2006 : 01:29Takke meg til aa bare kunne aapne meg helt for totalt ukjente mennesker!--10/11-2006 : 02:14Men da tok jeg kveld.Opp om 8 timer for aa spise frokost.Natta SO5--10/11-2006 : 23:59Tjolahopp SO5.Siste oppdatering i smurfens Prahablogg.Nettopp inne fra siste kveld paa byen.Veldig mye tidligere enn ellers.Dagen startet med en tur til kommunistmuseet, meget interessant maa jeg si.Saa gikk vi rundt og shoppet og slikt, og etter 6 timer med trasking i Praha og div. pasta og oel her og der, fant foettene mine ut at de ikke ville noe saerlig mer og truet med aa begaa harikiri.Saa vi kom oss tilbake til hotellet, og jeg sovnet ca. sporentreks.Maatte bare se Step by Step og Simpsons paa tysk foerst.Etter litt soevn var det ut paa byen igjen, men jeg merket at jeg ikke var i form.Halsen verket og jeg var slapp, men vi kom oss inn paa El Gaucho Steak House og jeg aat en kvart kilos hamburger, grillet medium og svaert god, samt et glass Bon Aque.Pappa hadde en gedigen steik og 1 liter Pilsnr Urquel.Etter maten fant vi oss en cafe hvor de serverte apfel strudel, og vi hadde hvaer vaar.Nydelig.Saerlig med en kopp varm sjokolade med krem til.Saa gikk vi videre mot kveldens siste maal.Jazzklubben Reduta, hvor vi har vaert hver kveld. (skjoent vanligvis har vi gaatt videre paa strippeklubb, men ikke i kveld - jeg brygger paa noe.Forkjoelelse eller annet herk. Haaper det ikke er saa alvorlig, da jeg skal til jenta jeg liker saers godt paa soendag, for aa se film og bli bedre kjent.)De som spillte i kveld var svaert bra.Kratochvil, Ackeman og Zangil.Etter en Guinness var jeg saa slapp at jeg holdt paa aa sovne flere ganger, til tross for de deilige rytmene som kom fra amerikaneren og de to tsjekkerne borte paa scenen.Saa vi bestemte oss for aa dra tidlig, vi skal jo tross alt opp 6:30 i morgen.Paa de siste 200 metrene foer vi kom til hotellet, ble vi stoppet av 10 forskjellige negroider og c-laget til Cabaret Atlas, som alle skulle ha oss med inn.De sto til og med foran den andre cabareten, Cabaret Darling (den foerste og beste vi var paa), og rekrutterte.Men vi takket nei og kom oss inn paa hotellet, og naa sitter jeg og skriver her, mens pappa er oppe og pakker siste rest.En skive med Django Reinhardt i Paris "Django's Blues", samt en gratis jazz-skive, "The Wall of Sound", som fulgte med Django.Naa skal jeg ut aa kjoepe vann rett over gata, kanskje en liten flaske absinth eller annet kos, og saa er det rett til sengs.Og om noen snille SO5ere gidder aa ta seg bryet med aa samle alle traadene jeg har skrevet fra Praha og PMe meg de, vil jeg bli evig takknemlig.Hvis ikke...Vel, jeg proevde.God natt, SO5.--11/11-2006 : 07:28God morgen, SO5!Skramler faelt i doerene naa, saann at dere vaakner, akkurat som meg, grytidlig denne morgenen!Naa forlater jeg Praha, sjuk som et uvaer.*kos*jeg droemte at jeg moette mushi i natt =p--11/11-2006 : 14:37Og da var smurfen hjemme igjen.Med massevis av CDer: "Wall of Sound - The Second XI", "Django Reinhardt - Django's blues", random CD fra Uncuts november-utgave, "06 Future Beats, mixed by Gremlinz", "Punk Rock", "Tori Amos - Boys for Pele" og "Aerosmith - Devil's got a new disguise, The Very Best of"Samt en flaske Jägermeister i fancy boks, en flaske Absinth (70% uten malurt), en flaske Cannabis-vodka, en boks Erektus (energidrikk som kurerer tretthet og stimulerer deg), en boks Semtex forte (energidrikk med vitaminer), en ullue med kommunistmerke, en god del bilder og kraftige smerter i føttene.Og hva blir man møtt med?"Har du kjøpt gave te oss?"Og når man da gir småyngelen det de skal ha, blir de sure og nekter å snakke til en.Og så får man en melding fra søss etterpå: "Hvorfor er du broren min, din stygging? :/"Da tenker jeg bare: "jaok."Bortskjemte krek...

Sign in to follow this  


2 Comments


Recommended Comments

×
×
  • Create New...