Jump to content

BloggeMRN

Sign in to follow this  
  • entries
    19
  • comments
    33
  • views
    4910

Tannlegetimen III + Mine arbeidskamerater

Sign in to follow this  
Guest

58 views

Tannlegetimen III skjedde for 3-4 uker siden. Da filte tannlegen min vekk nervene (om jeg hørte riktig) og fylte på med hvit, halvmykt gøgg. Jeg klagde på at det var litt høy kant, han filte bittelitt vekk. Han sa ingenting om at dette kom til å forsvinne etterhvert. For det gjorde det. Nå har jeg skrapt vekk med tunga og tannpirker, så nå er det helt hult. Faktisk er tanna så hul, at når jeg smiler bredt, så er tanna merkbart mørkere enn de andre. Emaljen må ha forsvunnet...Jeg har bare gått rundt med det i en dag, så ingen problem der. Med mindre det gøgget tannlegen la på skulle ha vært der helt til jeg så han neste gang... Kanskje ha må ta en ny behandling? Grunnen til at han gjorde det, var at det hadde kommet betennelse i nerven, forklarte han. Så, neste gang ble det rotfylling. Jeg skal ha tannlegetime mandag 1330.På jobben min kjøres det truck. De hadde kurs sist gang i mai. Mange meldte seg på, men jeg meldte meg på for sent. Jeg fikk aldri direkte beskjed, med beskjed via andre. Så, feige meg gjorde ikke noe med det, før jeg endelig tok motet til meg og etterspurte om det kurset. Jeg var for sent ute, de hadde nok folk. Så, jeg spurte om når neste kurs var, om det var et helt år til neste gang, og jeg fikk til svar at det var i august. Mandag er siste dag i juli, så jeg tenker på å gå og spørre da. Kanskje jeg er tidlig nok ute denne gang.Det er ikke bare-bare. Jeg er 25 og har ikke lappen, men tror og håper det er lite å gjøre med å kjøre truck å gjøre. Å kjøre bil er helt annerledes (nesten motsatt) av å kjøre truck. Mange prinsipper som er det samme eller som ligner, selvsagt. Men, vet om noen som ikke klarte kurset, og det kom en overraskelse på meg. Jeg er allerede forberedt på å ikke klare det, men jeg er forsatt villig til å forsøke. Sa jeg bak en skjerm...Denne uken er også den siste uka for sommervikarene, de som jeg har "trent"/"lært" opp. I fjor var en total katastrofe, i år har det gått bedre. Jeg har fått en veldig ok (leS: flink) en, som tar ting kjapt (dvs, kjappere enn det jeg gjorde) og en annen som er totalt udugelig. Han er det mest femi personen jeg noengang har møtt! Enkelte ganger blir jeg helt oppgitt, og det er vel sånn folk ser på meg, antar jeg.I 2001 var det Are som jeg ble god venn med. Han kom til og med på IRC og hang der en stund, og hadde han også på MSN.I 2002 var jeg i militæret, luftforsvaret. Først Madla, så Sola Flystasjon og Jåttå (FOHK).I 2003 var det ingen spesielle, som jeg kan huske.I 2004 var det Roy, hobbyrasisten.I 2005 var det Sigurd. Han fikk jeg til å begynne med WoW, men det endte med at jeg ble max lei av WoW dengang, så han ble level 60, og jeg ble stuck på level 21 med priest. (Aldri mer spille priest.)I 2006 er det foreløpig Tore og Ruben. Kommer sikkert til å huske de, siden de enda ikke har slutta der.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...