Jump to content

FischerBlog

Sign in to follow this  
  • entries
    9
  • comments
    32
  • views
    25433

Det første innlegget.

Sign in to follow this  
Guest

455 views

Jasså, nooben med det rare nicket har skaffet seg blogg? Ja, det har han, og med det ønsker han å lage en bedre verden. Hele diskusjon.no skal lære fra ham, og dermed bli hans slaver. Vel, det får bli en annen dag. Nå skal det handle om Det første innlegget, som dette innlegget heter. Siden dette er det første innlegget, bør det være et bra innlegg. Jeg har hørt veldig mye positivt om det som kalles "førsteinntrykk", skjønner du. Siden det er så viktig å gjøre et bra førsteinntrykk, føler jeg at jeg må slå på stortrommen med dette innlegget her. I motsetning til kfz sin blogg. Ja, hva kommer du til å lese om i denne bloggen, hvis du i det hele tatt gidder å lese noe som helst. Mest sannsynlig blir den eneste personen som leser dette meg selv, noe som gir meg en fanskare på tilsammen èn person. Men hvis du faktisk har lyst til å lese mer fra en trettenåring fra Bergen med tannregulering både her og der, og har "venner" som har flotte piczo-sider og skriver "Hæij", så kan jeg fortelle deg at du kommer til å lese om det meste her. Alt fra tullete filmer til fantastiske fjortisser. Jeg liker ikke fisk, OMG.

Sign in to follow this  


5 Comments


Recommended Comments

Egentlig så synes jeg det var en helt grei åpning! :) Førsteinntrykket sa meg noe om at det var en voksen som skrev, men det var det vel egentlig ikke likevell! Håper på å høre mer ifra deg, siden jeg også er en ny blogger som er litt fanatisk me min skriving. Kult!

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...