Gå til innhold
  • blogginnlegg
    51
  • kommentarer
    192
  • visninger
    95 451

Mer nytt siden sist..


Gjest

547 visninger

Siden været i Bergen ikke er helt fantastisk (dvs. få kunder) og folk ikke lager spennende diskusjoner for tiden, får jeg heller skrive litt om dagene som gikk.Før helgen var jeg på restaurant med pusen min. Ma Ma Thai, like ved lille Lundgårdsvann. De lager thai-mat, om det ikke skulle være innlysende. Jeg hadde egentlig lyst til å snu så snart vi kom innenfor døren, stedet var stappfullt av våte og dampende mennesker (regn + varmt vær). Men, nei, vi ble henvist til et knøttlite bord like ved kjøkkendøren, så da falt rømningsplanene mine i do. Så, der satt vi og tittet på menyen, med servitører som tøffet forbi i høyt tempo. Fem minutter senere var det noe andre som stakk, så vi overtok bordet deres.. litt lengre unna kjøkkenet, men dessverre litt nærmere en familie på 15.Kvinnene i den familien.. tenk innrøykte skinnsofaer som pimper rødvin. Svært høylytte, og den (dessverre) alt for hyppige latteren ble innledet med en 5 sekunder lang, hes lyd. HhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhAHAHA! Ungene var viltre og ignorerte foreldrenes anmodning om å ta seg en jævla bolle. "Ikke hopp og sprett rundt, Marius". Marius hoppet og spratt. "Ikke velt pyntetreet, Marius". Marius veltet pyntetreet. "Marius, nå må du være snill". Marius, ja, du gjettet det, var ikke snill. Marius var faktisk et forbannet krapyl, og om jeg hadde vært faren, hadde jeg vært flau og grått meg i søvn hver natt.Men, maten var god. Jeg hadde innbakte kongereker med bacon-biter og hvitløk, og min kjære hadde noen kylling-dingser i en sausete saus. Og ris, såklart.Litt senere på dagen handlet vi klær til meg, en tynn linbukse, en 3/4-bukse og et par solbriller. Samt noen sokker med hodeskaller på.I går fikk jeg et par spill i posten. Bestilte dem i Mars, så det var egentlig på tide. Hexen 2 (forseglet), Terminator: Future shock og Blood 2. I pappbokser, selvfølgelig. Kjøpte også Killer 7 for 50kr tidligere i uken, men det har jeg ikke fått prøvd ennå.spill2.jpgMens vi er inne på spill, så har jeg dinget opp hunteren min til 53, og magen til 39. Med den avsindig geniale 2/2 Improved Dampen magic-speccen, knerter jeg lett 15 elementals på en gang, høster inn loot, logger ut i 5 minutter og gjentar. 3200-3500XP per gang, og i mellomtiden kan jeg gjøre følgende: grinde ca. 10-11 nagaer med hunteren og få 5-6000xp, høste ghost mushrooms med herbalist-warrioren (3 stykk hvert 10. minutt i Skulk rock), mine dark iron (BRD) med roguen, mine thorium i yeti-hulen (Winterspring) med priesten eller løpe rundt i Felwood og plukke herbs med warlocken.Og, helt til sist, en liten musikkanbefaling. Cranes - Forever. Helt fantastisk plate, men sangen Everywhere er spesielt bra. Meget spesiell og ung-pike-aktig stemme på vokalisten. En del sanger kan lastes ned fra fansiten.

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Hexen II er kongespillet! Har tilbragt noen timer med det spillet der, ja! Husker jeg hadde Hexen, og syns det var skremmende! Når jeg fikk Hexen II syns jeg bare det var ufattelig tøft, med Eidolon og hele greia!

Lenke til kommentar

ZOMG! Hand of Fate! :w00t:

 

Tidenes spill med tidenes mest irriterende gameplay som gjorde at man til stadighet måtte loade fordi man gjorde noe i strid med spillets gang.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...