Gå til innhold
  • blogginnlegg
    51
  • kommentarer
    192
  • visninger
    95 450

Siden sist:


Gjest

372 visninger

* har jeg bestilt en ny laptop. Acer Travelmate 8000, 1.8GHz Centrino, Radeon 9700, 1GB RAM og 40GB harddisk. 5500kr. Den erstatter et to-tre år gammelt treskeverk med 2GHz Celeron, 256MB RAM og et eller annet lite effent skjermkort med 16MB udedikert minne. DVD-ROM-enheten er ødelagt, så XP-installasjonen har vært den samme siden jeg fikk den. Gudsjammerlig treigt er bare forbokstaven i PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANOCONIOSIS (verdens lengste ord, fyi).3_1628080413.jpgSånn ser herligheten ut. Ikke akkurat et designmessig fruktfat, men det er det indre som teller.* har jeg mumset i meg Noka-pulver, blitt litt striktere i matvanene og gått ned 5kg. Eller, altså, pulveret blir til en relativt grei milkshake som holder meg mett fra morgen til middagstider. Kaffe istedenfor melkebaserte kaffedrikker, frukt istedenfor snop, og mer hjemmelagd mat istedenfor ferdiglagde greier.* har fruen blitt dagmamma for et lite nurk på 7 måneder.* har jeg hatt irriterende kunder på jobb. "En liten krussedull, kor mye kostar det?"."Døh, du siar atten hundre kronar, eg siar femten hundre, her åg no!" (det var et forsøk på pruting, for de som ikke skjønte det).Liksom-nervøse dutteberter som må ha venninnen sin med inn når de skal ta en piercing, fordi de kommer til å dø, og besvime og spy og drukne i spyet sitt(!), og de er så nervøse at de ikke får puste, og bruker 20 minutter i stolen før piercingen endelig er tatt. Lite rom, varmtvannstank under vasken, og tre mennesker som puster.. man blir varm og svett av sånt. Heldigvis har jeg 3 år med barnehage under beltet, og en resulterende tålmodighet av episke proporsjoner.15 folk som kommer inn samtidig, og nesten samtlige henger rundt disken og nistirrer når jeg snakker med kunder. Husj, gå vekk.* fått magen min opp til lvl60, twinket den opp med stæsj som Elemental attuned blade, Crystalline threaded cape, Flarecore leggings, Eye of flame og litt annet rusk. Så tok jeg fatt på druiden, som har gått fra 20-29 på noen timer /played.54-60 på hunteren, 48-60 på shamanen, og 29-60 på druiden, så har jeg en 60 av hver klasse. Hurra.* byttet 2.71-PSP-en min med en 2.60 som ble nedgradert til 1.50. Utrolig artig å kunne spille Descent, Rise of the triad, Lucasarts-spill via ScummVM og annet snask. :)* blitt hektet på Battlestar Galactica, og nettopp sett ferdig siste episode av sesong 1. Duste-cylons, altså.* kjøpt pappeske-utgaver av Civilization 3 og Bad Mojo.

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Fet laptop. Har du en produktlink?

 

Skambillig jo. Optimalt for oss som ikke trenger mer enn 40 GB disk fordi vi allerede har stasjonær pc.

Lenke til kommentar

Ikke noe mer enn hva jeg kunne google frem med "travelmate 8000". Karakterene ser ut til å ligge rundt 8, så tydeligvis ikke det dårligste kjøpet.

 

Men, selvfølgelig var jeg så heldig at jeg fikk en selger av den late sorten. Porto + 500kr ble overført samme dag som jeg kjøpte den, pengene ble mottatt forrige lørdag, og pakken skulle visstnok bli sendt samme dag. Etter purringer hver jævla dag etter mandag, fikk jeg et sporingsnummer i går (onsdag) som foreløpig ikke funker.

 

Forrige gang jeg kjøpte noe PC-relatert på finn/qxl, var det en pakke med hovedkort, prosessor, minne og strømforsyning. Etter en uke med purring og forsikringer om at pakken skulle sendes, sluttet vedkommende å ta mobilen, og jeg måtte ringe hjem til foreldrene. Da ble pakken sendt samme dag.

 

Urk.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...