Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    13
  • comments
    18
  • views
    1174

Rapport fra Roskilde

Sign in to follow this  
Guest

44 views

Jeg hadde egentlig tenkt å vente litt med å skrive dette innlegget, men som dere ser den planen gikk det dårlig med. Ankom Bergen kl.07.15 i dag etter å ha tatt buss fra Oslo i hele natt. Jeg gidder ikke skrive noe mer om reisingen og køene og sånn. Det tar jeg heller en gang jeg har sovet skikkelig og fremdeles ikke synes høydepunktet av dagen var å kunne vaske hendene med vann og såpe etter å ha vært på do.Konsertene jeg så på Roskilde: - ZDOB SI ZDUB- MAGTENS KORRIDORER- BULLET FOR MY VALENTINE- GUNS N’ ROSES- KAIZERS ORCHESTRA- MORRISSEY- RUFUS WAINWRIGHT- BOB DYLAN- DEATH CAB FOR CUTIE- SCISSOR SISTERS- PHOENIX- KANYE WEST- HIM- ARCTIC MONKEYS- NAZARENES- THE STROKES- PLACEBO- ROGER WATERS performing THE DARK SIDE OF THE MOON.. Fikk med meg deler av noen andre og, men da hadde man så mye teltkokt øl i blodet at jeg husker lite.. Ting jeg så i Roskilde- En dverg på sykkel- En sjørøver- Batman- Spiderman- Supermann- Wonderwoman- En kylling- En ponny- En mann i rosa tights med g-string utenpå "buksen"- En mann med rosa pels- En fé- En mann med flammetights- Menn i skjørt- Nakenhet- Monstre- Så mange tissefanter at jeg ikke kunne telle lengre- Et stoltre- Dame med kjole av tape- Fryktelig mange trange bukser, *vil man at andre skal se undertøyet kan man vel gå uten bukse??*- Boss, skrot og dritt- Brente telt- Folk som slo hverandre med telt strenger- Folk som banket livskiten ut av teltene sine- En to timer lang kø10 ting jeg luktet på Roskilde- Hasj! MØE HASJ!- Brente telt- Mennesker som ikke hadde dusjet på flere dager- Pis- Bål av plastkopper- Fast-food fis- Sex-telt- Gjæret juice- Varm salami- Urin svevestøv10 ting jeg opplevde- Bli tryllet av en fé- Få en suss av en fé- Få kompliment om at jeg er god til å klemme av en totalt fremmed- Se 90 tusen mennesker- Stå i piten på Kaizers og se 50 tusen mennesker snu seg fordi de skulle skifte bass-streng- Sprenge en pute- Stå i kø i 60 min for å ta et tog, 45 min for å dusje- At en gjeng østlandsgutter ødela omtrent samtlige av godsangene mine- De samme gutten sang Nothing else matters, i tillegg greide ikke han som spilte gitar å henge med- En full svenske fortalte meg hvordan man skulle filme et mafia-hit i en bil ved hjelp av tomatsaus og en fotball

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Nice! Roskilde FTW. Jeg vet du vil være med meg til neste år. Du bare vet det ikke ennå :) ta skal vi se enda flere tissemenner og vi skal se kule konserter og vi skal gå rundt og rope ehh ehh eeeeeeeh :wee:

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...