Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    13
  • comments
    18
  • views
    1174

Snart Roskilde..

Sign in to follow this  
Guest

38 views

Da var det teknisk sett blitt lørdag, altså en dag igjen.. Foreløpig har jeg ikke gjort annet enn å shoppe. Fryktelig mye som må handles inn for en sånn tur når man vanligvis tilbringer sommeren i syden. Jeg eier verken telt eller sovepose, eller dvs. nå gjør jeg det. Har kjøpt meg fin vanntett bag og, ikke at jeg trengte det, men det sier vi ikke høyt. Har gjort noen innkjøp i klesdepartementet og, trengte vel egentlig ikke det heller :wee: Stort sett har mamma betalt så det gjør ikke meg noe med ny garderobe. Satser på fint vær der nede jeg har nemlig kjøpt masse solkrem og ny bikini. Vi tar med regnjakke og, sånn for sikkerhets skyld.Turen går fra Bergen i morgen kveld, tog til Oslo. Jeg pleier være god på å sove på tog og busser. Christine har dessuten en fin skulder å sove på, det har vært prøvd før nemlig!Toget ankommer Oslo grisetidlig på mandag. Er ikke helt sikker på hvordan jeg skal kunne gjøre noe i Oslo kl. 7 om morgenen, men det går vel bra. Er det fint vært får jeg finne meg en plen å sove på.. Det ordner seg vel..Flyttet går fra Gardermoen i tre tiden.. Så går turen fra Köben til Roskilde hvor to håpløse jenter skal slå opp telt. Vi er på ingen måte mester i teltoppslagning, så vi får øve oss litt i morgen. Får håpe det ikke regner for mye i morgen!Så blir det en liten uke med shopping og sånt. Skal treffe "fettern" og så det blir vel bra. Det at det blir et herlig trekant drama mellom tre kjærlighetsprosjekter er ikke mitt problem.. De får no styre på! Gleder meg noe sinnsykt til musikken. Det bør bare bli bra, for 8 dager i telt er ikke noe jeg vanligvis hadde gått med på.. Telt er egentlig en uting. Klamt og trangt.. *grøss* Men man må vel gjøre det en gang og.. Jeg skjønte aldri helt hvordan jeg gikk med på å dele telt med et kjærestepar. Får sette opp noen regler for snusking i teltet før vi reiser ned. Paal kommer jo uansett ikke ned før på fredag. Turen hjem igjen blir litt av et prosjekt. Krysser alle lemmer for at meg og Paal rekker bussen hjem, ellers er man stuck i Oslo uten transport hjem. Da blir det soving på flyplassen og telefon til pappa om mer penger. De sier at det også er en opplevelse. Det at Christine plutselig er strandet i Köben er heller ikke mitt problem. Fedre er et mareritt å reise på ferie med, jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Alt som er gjort er gode greier. *Faen* Jeg må finne en pumpe til luftmadrassen. Sånne selvoppblåsbare ligge underlagt er ikke helt min greie. Må minst ha 20cm mellom meg og bakken om jeg skal sove skikkelig. Men sett bort i fra alt det blir ni dager med øl, grilling og god musikk sikkert ganske deilig! Satser sterkt på det!God sommer alle sammen! :p

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

×
×
  • Create New...