Gå til innhold
  • blogginnlegg
    13
  • kommentarer
    18
  • visninger
    1 427

Hvorfor smårips_eier sier nei for meg..


Gjest

195 visninger

Jeg er dessverre en av de som sliter med å si nei. Man skulle gjerne ikke tro det, jeg er ellers ganske fritt talende og smertelig ærlig. Men når det kommer til å si nei til ting er jeg dårlig, på grensen til ubrukelig!Her kommer noen av grunnene til at jeg har ansatt Kristin aka. smårips_eier som ansvarlig for å si nei. (Det var faktisk hennes ide!)* Jeg havner ALLTID i elevrådet selv om jeg aldeles ikke har tid eller interesse for det* Jeg ender opp på hotellrom i Stavanger med jenter som griner fordi de ikke får ting servert på sølvfat.* Jeg alltid går i minus på kortet på slutten av mnd. Hvem har lånt penger? Hvor mye? Ikke vet jeg!* Jeg er alltid den som ender edru på fester som tar litt av! Noen må jo passe på de som ligger i buskene ut av stand til å komme seg hjem.* Jeg fikk billetter til et teaterstykke til bursdagen. Ibsen av alle *grøss** "Selvfølgelig kan jeg bruke hele helgen på å hjelpe deg med en historie oppgave" Det at jeg har en million ting jeg burde gjøre istedet spiller ingen rolle.* Dagen før eksamen sitter jeg å leser som en helt, fordi NOEN har sendt meg hundre og ørten mail om ting som bare MÅ ut på websiden til det lokale idrettslaget, og det må selvfølgelig gjøres MED EN GANG! :mad: * Jeg må løpe skolen rundt etter en eller annen drama-freak som har gjemt skolekatalogene til de i klassen på et kontor i to mnd. * Jeg er den som må mase på russestyret som ikke har levert leg til alle som har betalt* Jeg stiller opp i hallen hver tirsdag kl.16.00 for å løpe etter tretten ni-åringer som absolut ikke vil gjøre det de får beskjed om!* Selvfølgelig kan jeg har vors, jeg rydder også opp etter alle i morgen når stuen ser ut som et bombet horehus!KRISTIN JEG TRENGER DEG!

6 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Gjest Slettet-Axby2kEH

Skrevet

Skal vi se, siden du flytter til høsten til Stavanger vil det være vanskelig å ha like god kontroll på det du driver med som nå. Jeg tilbød meg jo å være nei-ansvarlig gjennom hele presentasjonen av studentorganisasjoner på universitetet, men siden jeg skal være fadder (tjihi) går jeg glipp av førstekullsuken din. Derfor bringer jeg deg ja- og nei-listen

 

NEI-listen

*Alt som inneholder ordet "ansvarlig". Ansvarlig er et ord som tilsier at du skal få all kjeften og ingenting av æren. Slike typiske verv er webansvarlig, økonomiansvarlig, PR-ansvarlig o.l

*Hvis du har en studentorganisasjon, som faktisk får til mye der tilsynelatende alle bare går og suller og koser seg, LIGG UNNA!! Dette er kun fordi det sitter en eller to stakkars jævler og jobber for alle de andre, og både jeg og du vet at du er en sånn jævel.

*aldri, aldri, aldri vær med på noe fordi de mangler folk og du synes synd på de. Selv om "grantrærenes venner" mangler kasserer og lotteriansvarlig, er ikke det det samme som at du plikter å jobbe for dem.

 

JA-listen

*Alle verv som du faktisk søker aktivt, og ikke bare blir overtalt til går bra, studentorganisasjoner er jo en bra ting og en fin måte å få masse nye venner på, men det er ofte lurt å kjenne litt hvor stor arbeidsmengden på universitetet er før du kaster deg inn i alt for mye.

 

Og husk, blir noen jævlige og prøver å lure deg inn på noe du ikke vil, be de ringe meg. Og sette på høyeste mulig volum.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH

Skrevet

Helt klart :) jeg forventer kun bronsefat. Er det forresten noen som trenger å høre nei?

Lenke til kommentar
Petronius og jeg er visst samme person.

om du e fudle no, så e me kanskje det ja.. Elsker stavanger og har funnet 3 stk som burde være med meg hjem. Faen at jeg ikke bor aleine..

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...