Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    13
  • comments
    18
  • views
    1174

Gå naken

Sign in to follow this  
Guest

115 views

Om natten blir enkelte ting veldig logisk. Tankene surret i går kveld rundt temat "Hvorfor går vi med klær" Diskuterte det med en venninne i dag (ja det var Kristin) og jeg er blitt overbevist.. Klær er bare tull! Følgende bekrefter min konklusjon:- De første menneskene drev rundt i Afrika. I Afrika er det varmt nok til å gå uten klær. Hadde Gud villet at vi skulle gå med klær hadde hele gjengen bodd i Norge hvor det er kaldt.- Klær koster alt for mye penger- Klær er grunnlag for mobbing- Klær er upraktisk når man skal kle av seg, jeg nevner; knapper, glidelåser, belter osv..- Klær gir lite sjarmerende skiller ved soling. Bleike pupper er meget lite flaterende, det er også t-skjorteskiller, sokkerskiller osv.- Klær vasker seg ikke selv!- Sokker er ikke monogam- Klær krymper i klesskapet- Klær skaper grunnlaget for stempling- Enkelte (spesielt jenter) bruker timesvis på å finne ut hva de skal gå med. Hva med å bruke den tiden på noe vettugt som f.eks. soving, lekser, avislesing, nyheter.- Klær har også skapt en del normer og sosiale koder; * Man kan ikke gå med sokker og sandaler * Farger skal matche * Undertøy skal ikke vises * Man skal ikke være overpyntet eller underpyntet * Driver man sport skal dette ikke vises, blåmerker, sår osv.. * I løpet av en dag må man gjerne skifte flere ganger, "vanlige" klær på skolen, kosebukse hjemme, uniformer på jobb, treningstøy på trening, fine klær om man skal ut! *Hviteklær = vannkrig- Klær tar plass. Gulvet mitt er snart fult- Pakking og rydding av klær er sannsynligvis det kjedeligste i verden, nest etter det å lese om gresset som gror- De klærene man ønsker å gå med ligger alltid i skittentøyskurven- I Bergen blir klærne våt uansett- Klær lages ikke for vanlige mennesker, de er enten for små/stor/lang/kort/trangI går hadde jeg mange fler argumenter, og hadde jeg giddet å sitte her lenger hadde jeg nok kommet på enda fler! Men jeg sier som venninnen nevnt over "klær er bare tull"

Sign in to follow this  


7 Comments


Recommended Comments

- Klær er grunnlag for mobbing

 

Jeg ser for meg at hvis vi alle gikk naken, så hadde visse mennesker vi begge kjenner blitt mobbet for andre ting enn klærne.

Share this comment


Link to comment
- Klær er grunnlag for mobbing

 

Jeg ser for meg at hvis vi alle gikk naken, så hadde visse mennesker vi begge kjenner blitt mobbet for andre ting enn klærne.

 

Det er godt mulig!

Share this comment


Link to comment
For noen er jo klærne et stimmuleringssenter. Mange jenter og keege gutter ville vært meget ulykkelige.

 

Rimelig stimulerende å gå uten klær og, har jeg blitt fortalt.. Som alltid finnes det nok de som er for, og de som er imot..

Share this comment


Link to comment

Hvis det hadde vært godtatt hadde jeg gått naken hele tiden. Så stress å følge moter og kjøpe klær. Jeg går for naken 24/7. Annet enn når vi lager klær. da: sexy undertøy ;) Eneste klær man trenger

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...