Gå til innhold

Plutselig mye penger mellom hendene: Hva skal jeg gjøre med de?


Feltherre

Anbefalte innlegg

Jeg er bare så vidt enig med de som råder til å sette alle pengene på banken. Tryggest??? Javisst er det på en måte tryggest. Der kan pengene stå og støve, men jeg synes egentlig det ville være litt skammelig. Jeg selv er i en posisjon der jeg nettopp har begynt i første jobb etter en lang studietid og kjøpt leilighet med dertil et høvelig boliglån. For meg er penger i banken absolutt en sikkerhet jeg må opparbeide meg, men hadde jeg plutselig kommet opp i over 10mill elller kanskje 20-30 mill, så hadde jeg villet prøve å finne noen mer "aktive" plasseringer. Jeg er forsåvidt enig i at pengene ikke skal styre livet ditt, slik som ble sagt tidligere her, og da er kanskje vanlige pengeplasseringer som bank/fond/valuta etc riktig. Nei, sannelig glad det ikke er meg som har fått alle de pengene! Lykke til med forvaltningen av de. Næ! Fordel de på ulike plasseringer du (jeg må si at en kombinasjon av ulike aksjefond virker som en enkel og god sak, særlig akkurat nå- kan det gå så mye lengre ned?) og GLEM pengene til du/dere trenger de.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har sett et innlegg på denne kanalen. Det var greit nok det, men fremstillingen er litt for ensidig og kanskje litt korttenkt for meg. Det er et moment at man skal holde de ansvarlige for finanskrisen ansvarlig, men det man ikke tenker over er at om man bare lar krisen gå sin gang uten redningspakker, vil det ramme langt flere enn bare finanstoppene. For eksempel; hva med de som tilfeldigvis akkurat er ferdig med studiene rett før finanskrisen begynner, tar opp lån og kjøper bolig da?

Lenke til kommentar

Kjøp norske samlermynter. Tidløs investering med stor avkastning. Sats på gode kvaliteter og du kan når som helst omsette dem igjen. Grunnen er at norske eldre mynter som speciedalere og div gullmynter ol, er svært vanskelige og samlere over hele verden er ute etter norske mynter. Ikke minst nordmenns forhold til myntsamling. Det er en eksplosiv økning i antall samlere som vil ha de samme myntene. Derfor fortsetter prisene å stige i høyt tempo. Nå i disse "nedgangstider" kan det være ekstra lukerativt å investere i mynter, da enkelte trenger kapital og kvitter seg med dubletter og deler av samlingene sin.

 

Ellers vil ikke satt mye lit til "eksperter" i finansnæringen. Invester i det du synes er lett omsettelig og som har et stigningspotensiale. Med mynter har du en verdi som følger slekten videre. Og så er det en virkelig artig og spennende hobby...

Endret av Psyklus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...