Gå til innhold

Den store Trofé-tråden!


BåGan

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

assassin's creed II platinum, here I come

Det er min seneste platinum. Jeg trodde det skulle bli dritkjedelig å samle alle fjøra, men med det smuude freerun systemet ble det faktisk ikke så gærent.

 

Et tips (hvis du ikke har tenkt på det allerede). Finn noen store kart og åpne de i paint, Gimp, Photoshop eller whatever. Har du allerede samla inn noen fjær kan dette være litt forvirrende. Det jeg gjorde var å ta en oransje sirkel rundt de jeg mistenkte at jeg allerede hadde funnet og en grønn rundt de fant da jeg skulle samle inn alle. Heldigvis var den siste jeg fant nr 100, men hadde jeg mangla en hadde jeg bare trengt å sjekke de 20 med oransje ring ;)Denne siden lar deg tracke alle fjøra ved å markere de på siden, men jeg foretrakk å bruke "ringe-rundt-metoden", men det jeg likte med den siden var at du kan klikke på en fjær så får du en link til en youtube-video som viser deg hvor du finner den.

Lenke til kommentar

Det er jo en del å velge i så du må nesten være litt mer spesifikk. Husker jeg bare mangla 12-13% da jeg hadde runda spillet så du får se hvem du står igjen med etter det ;) De jeg sleit mest med var å stunne x vakter med sand (denne gikk ganske greit), men å sveipe ned 5 stk med lansen tok noen timer (men du kan jo seff være heldig å klare det på første forsøk).

Lenke til kommentar

lånte egentlig ac2 av min venn, fordi han fortalte at det var sub-2 uker platinum. han hadde vist rett! det eneste som er kjipt er vel fjæra, men det tar vel ikke lang tid hvis man har internett :p

Fjærene var da ingenting etter å ha samlet alle meteorfragmentene i InFamous. Ser verre ut i AC: Brotherhood, der du må nok grinde online delen en god stund skal du få deg platina. :(

 

Kan ikke fordra onlinetrofeer. Utover "kom og prøvesmak" som i Uncharted 2 er de stort sett bare plagsome, og ekstremt vanskelige å få uten boosting. Spesielt tragisk er det når utviklerne tydeligvis legger til grunn et multiplayeraktivitetsnivå som få spill klarer å opprettholde mer enn et par uker etter lansering, og som en del aldri får (se Quantum Theory f.eks.).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...