Gå til innhold

ødelagt nettverkskort etter lynnedslag


shozo

Anbefalte innlegg

hei!

 

har hatt Xboxe'n i 3 uker nå å torsdag så lynte det, en pc å nettverkskorte på xboxen er ødelagt. får man dekkt sånt når den er så ny?

får absolutt ikke til å koble til nettet. funket helt fint til torsdag etter lynnedslag.

det er vel ikke så lett å ordne? hva kan det koste eventuelt?

 

konsollen funker helt fint men får ikke internett:S

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+130498
Lynnedslag/Overspenning er ikke dekket, så det må du bare betale selv når du skal levere den på reprasjon.

 

 

åååå.. ok:/ kan det bli dyrt?:S

 

er sikkert billigere å kjøpe en ny arcade maskin enn å sende den inn på reperasjon. men du kan jo ringe ms og høre da. skader sikkert ikke.

Lenke til kommentar

Altså du sier ikke at nettverkskortet ble skadet etter lynnedslag. Du trenger ikke å si noe mer enn at det plutselig sluttet å fungere. Med mindre det er tydelige brennmerker som overgår normale kortslutninge så får du det nok dekket ja :)

 

Synlige ytre skader er omtrent det eneste som kan gjøre at du mister garantien.

 

Ingen slike verksted som gidder å bruke timer for å finne ut den nøyaktige årsaken uansett.

Lenke til kommentar

Helv.... skulle restarte xboxen etter 3 røde ringer (skjer en sjelden gang - men maskinen fungerer fint etterpå), men så går ikke lysene på adapteren på når jeg starter den.

 

Tar ut og inn ledningen... kjøpte den vel for 1,5 år siden i Kristiansand (nå er jeg i Oslo).

 

Ser at det er flere som har hatt det problemet. Jeg spilte på nett i går, og det har ikke lynt i nabolaget. Så hva som er problemet er ikke godt å si.

 

Eneste jeg vet er at 699 kroner på en ny er uaktuelt. Kan det være USBen og ikke adapteren?

Lenke til kommentar

Tror det samma har skjedde meg nå for et par timer siden. Det lyna og tordna som faen her - og for en gangs skyld så slo jeg faktisk av alt av elektronikk på rommet. (inkludert strømhubene). Så ingenting var på.

Etter ca 10 min kom det et giganedslag som smalt som faen. Hørtes ut som det traff taket på huset. Strømmen ble borte i noen rom, men kom tilbake igjen etter ca 10 sek merkelig nok. To TVer vil nå ikke slås på, pluss en PC.

 

Xboxen fungerer helt perfekt bortsett fra at den ikke vil på nett.

 

Forhåpentligvis får vi igjen alt på forsikringa. But still... DRITT!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Nettverkskortet på min Elite ble også ødelagt pga lyn i sommer. LCD tv'en tok også kvelden, så skal ta det på innboforsikringen(Bare litt treig). Kjipt med kr 4.000,- i egenandel, men jeg sparer vel litt på å ta det på forsikringen. Vet ikke hva jeg får igjen for 32"'ern som kostet 16-17k for et par år siden. Er noe greier om at man får igjen tilsvarende vare og det blir nok helt sikkert litt ergelig.

 

Noen som tilfeldigvis har fått reparert nettverkskortet i sin xbox? Pris?

Lenke til kommentar

Skal ta det på forsikringen siden en 32" lcd tv også ble ødelagt. Får håper jeg får igjen litt penger så noe positivt kommer ut av å måtte betale kr 4.000,- i egenandel.

 

Grunnen til at jeg lurte på pris er at jeg selv må få en tv reperatør til å se på tv'en. Må få en pris på reperasjon og muligens også hva en tilsvarende tv koster. Det suger i såfall en del siden tv'en var dyr i forhold til andre modeller da den ble kjøpt. Hadde jo vært greit om kunne fått finansiert en bra 37" og ikke bare få penger til en 32" med tilsvarende spesifikasjoner til dagens pris. For nå vil jo en ny 32" lcd med samme spesifikasjoner ikke koste noe særlig mer enn egenandelen.

 

Blir også et dilemma med xboxen siden jeg nok bare får penger for den og da kan jeg jo bare kjøpe et trådløst kort. Spiller vel egentlig ingen rolle, men har ikke direkte lyst til det. Har nå en modifiserte tp kabel(2in1) som går igjennom en vegg som jeg nå bruker til 360'en og den gamle xbox'en. Ikke har jeg lyst på enda en 360 heller da jeg også har en modifisert premium.

 

Herregud for et dillemma :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...