Gå til innhold

Noen som vet noe om disse titlene?


Anbefalte innlegg

Hei folkens. Jeg er en lurker som etter mye om og men bestemte meg for å registrere meg hos dere. Så, "HEI!!!!", der folkens. :)

 

Grunnen til at jeg til slutt bestemte meg for å joine her er fordi jeg er interessert i en del spill av den mer ukjente typen. Jeg er veldig glad i JRPG spill, og er derfor like glad som enhver annen person som får vite om et nytt FF og lignende. Men FF (inkludert FF7) er ikke de beste JRPG som jeg har spilt. I hvert fall ikke når det kommer til story. (Flame on, har på meg flammesikre drakter her) Selv om jeg på ingen måte vil si at FF spillene har dårlige storyer.

 

Det er da etter mange endeløse dager med å browse forskjellige forum, hjemmesider til spillutviklere og ryktesider at jeg til slutt bestemte meg for å joine en side der jeg har håp om at noen kanskje vet noe som jeg ikke vet om. Så... nok om meg og min frustrerte søken etter rollespillene, over til spørsmålene

 

Først ute er Suikoden. Noen som vet noe konkret om et eventuelt Suikoden 6? Eneste jeg har klart å grave opp er at Konami visstnok en gang i fjor annonserte at de kansellerte en RPG tittel til PS3 og en RPG tittel til Wii. Noe mer enn dette vet jeg ikke, og har ikke funnet noe. Er det noen andre som kjenner til informasjon anngående en mulig ny tittel i serien?

 

Nummer 2 ut blir da Legaia for de som er gamle nok til å huske denne serien av Contrail (underavdeling i Sony) som ble utgitt av Sony. Selv om Duel Saga var en...... mindre vellykket.... utgave, så vet jeg at fra tid til annen så er det noen som spør om en eventuel oppfølger til de to spillene. Noen andre som vet noe eller er serien død og begravet som jeg frykter....

 

Nummer 3 som jeg lurer på er om noen vet om Breath of Fire serien er lagt for døden? Spilte både 2, 3 og 4 og kikket litt på nummer 5. Det ser ut som om CApcom ikke har noen øyeblikkelige planer med denne serien, selv om nummer 3 har kommet på PSP. Noe som tyder på at serien ikke er lagt helt for døden.... Men er det noen som vet noe mer enn bare spekulasjoner om dette?

 

Det neste jeg lurer på er Wild Arms 5 av Media.Vision. Som jo ettersigende skal ha hatt en europeisk release, men som er pokker meg helt umulig å oppdrive i vårt alt for utmagrede spilleland. Prøvde å handle meg det fra Play.com, men de skiper bare spillet innenfor UK, så er det noen som vet om en plass jeg kan få tak i dette spillet. Hadde satt umåtelig stor pris på hjelp med å få tak i dette spillet, da jeg likte godt både 1, 3 og 4. (Fikk aldri spilt nummer 2.)

 

Har også hørt rykter om at et Persona 4 skal være under utvikling, men vet ingenting om noen utgivelsesplatform, eller noen form for tidsbegrep vi kan vente oss av en utgivelse. Noen som vet noe mer enn meg på dette?

 

Og det aller siste som jeg kommer på er om noen har litt mer kjennskap til White Knight Story spillet av level 5. Er det noe som helst informasjon om det annet en videosnuttene som vi fikk se i starten av 2007? Er det vaporware eller finnes det fremdeles i utviklingen?

 

 

Helt til slutt så vet jeg om at TGS er rundt hjørnet og kanskje kan gi meg svaret på et og annet av spørsmålene mine, men jeg tenkte jeg skulle spørre først her.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Over 50 mann i skrivende stund som har lest tråden, og ingen noe klokere enn det jeg er?

 

Noen som vet noe om Grandia serien kanskje? Eller er den lagt død etter Grandia 3 (Som ikke en gang kom til Europa...)

 

Noen som vet hva som skjer med DArk CLoud serien? Eller om det skjer noe som helst med den?

 

(Og ja, dette er en shameless bump. :) )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...