Gå til innhold

BK: Et portrett


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg beklager, men denne "desaturate alt bortsett fra noe"-teknikken er litt ihjelbrukt. Og den fungerer dessverre ikke så meget godt her heller. Bildet ser ut som om hun ligger i gresset eller noe liknende, og det forbinder jeg med livlige farver og en livling jente. Desverre ble det ingen livlige farver, og en jente som ser litt for alvorlig ut for min smak.

Lenke til kommentar

Jeg må si meg enig med DeViSoR i det siste. Hun har et fint uttrykk, men bildet trenger med POP. Hardere kontraster hadde gjort seg. Mangelen av avstand til bakgrunnen synes jeg ikke gjør noe særlig, men forsøk heller å leke med litt mer kontrastfull redigering. Både i farger og sorthvitt. Men for all del: Ikke noe mer selektiv farge. Ta det som et råd. Jeg vet du ikke har lang ferdstid, og er derfor ikke klar over hvilke klisjeer som fortsatt kan brukes og ikke. Og denne klisjeen er passert utløpsdatoen for flere år siden, men ikke mange nok til at det blir retro. Naturlige øyne, takk.

 

Edit: Du la ut originalen mens jeg skrev. Jeg har dårlig tid (skal ut på en reportasje), så jeg kan bare skrive at selv ubehandlet er bildet mye bedre.

Endret av PMnormal
Lenke til kommentar
guassian blur er ikke optimalt. Jeg anbefaler deg å søke litt på google etter teknikker. Jeg har selv ikke funnet noe som funker 100% enda.

 

Ingenting fungerer 100% Det beste er nesten sminke, sålenge de ikke øegger for mye. Blir det gjort av en proff blir det optimalt.

 

For å softe hud må man fjerne kviser/urenheter før selve støvtørkinga, og man kan bruke blant annet guassian blur og surface blur.

 

Hva slaks editing har du brukt på øynene olsen?

 

Kontrast...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...