Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Valg av trådløst nettverkskort


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-wtZtqAvs

Ønsker du et kort med trådløs N support? eller et helt vanlig B G standard kort som er mer vanlig?

jeg har dette og syns det er ypperlig og bruke.

Det er ikke et N standard kort som ruteren din kanskje har.

CNet Wireless-G PCI 54 Mbps kr 195,-

 

fant ingen som var spessielt for din ruter fra Belkin. Men fant dette.

D-Link RangeBooster N 650 kr 329,-

Endret av Slettet-wtZtqAvs
Lenke til kommentar

Har ei ganske rask linje, bruker et super g usb kort nå, for å si det mildt så suger det bøsserøv, det er trigt ved oppstart og innternett går tregt (youtube filmer bruker 7 vonde år på å laste ned, på pcen jeg har i kabel går det drit fort) vet ikke om det er siden det er super g eller om det er siden det er en usb pinne nette går så sinnssykt tregt.

 

Jeg ønsker et stabilt nett siden jeg gamer en del online, vil også ha best mulig hastighet siden jeg er aktiv youtube bruker ++

 

Den nummer to du linka til har jeg sett litt på og vurdert, har også funnet den med Pci express, prisforskjellen var på rudnt 2 kr, så er det bedre å kjøpe det? Er vel litt dårlig plass som regel til pci express kort?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-wtZtqAvs

Vis du har et ledig pci express spor og du aldri tror du vil få bruk for det så kanskje du kan velge det men jeg kanke forestille meg det vil gi noe økt hastighet, kanskje mer at hovedkort nå kommer med veldig få PCI spor at produsentene har godt over til PCIex også.

 

Jeg ville valgt PCI kortet og du vil få en drastiks økning selv med det billigste kortet for det støtter opptil 54mbs noe som tilsier at du skal ha en ganske ekstrem nettlinje for og gå over det. Trokke du får mer en 50mbs nettlinje i norge, høyeste jeg kan huske og ha sett er 50mbs og det er fiber linje.

Lenke til kommentar

Har fiber, men ikke så rask. Viktig å huske at den farta oppgitt på kortet nesten må halveres for å bli riktig, men 50 mps på et kort skulle seff være nok.

 

Tror nok jeg går for et pci kort da, med tanke på at det er bedre plass, samt at jeg håper å ha hovedkortet mitt i en del år fremover (har blant annet ddr3 støtte). N er vel det beste som finnes? Så om jeg kjøper det andre kortet du linka til så er vel det det beste man kan få tak i?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-wtZtqAvs

N er det raskeste som er offentlig gjort ja, kanke svare for hva japanerne driver og tester i sine labber de er jo helt ville på teknologi.

Så vis du går for N så har du noe som er veldig framtids rettet som selvsagt burde holde i mange år fremover, ivertfall med den hastigheten Norge oppgraderer sitt nett. Ekke så mange steder i Norge som har fiber enda i forhold til sverige.

 

DDD3 støtte er alltid greit og ha vis du håper og ha hovedkortet i mange år framover, jeg har uheldigvis DDR2 støtte bare men så bytter jeg pc kun hver 4 år kanskje så når jeg skal ha ny så fins det vel DDR5 på hovedkortene og DDR 8 eller noe i de villeste skjermkortene hehe.

 

Føler meg som en utdødd dinosaur hver 4 år så blir jeg ny og frisk igjen hehe.

Lenke til kommentar
Leta litt etter et kort fra dem, har hørt det skal være det beste å ha samme merke på ruter og kort slik at de er optimalisert for hverandre.

 

Blir nok den jeg kjøper da.

 

Vanligvis stemmer det, men ikke alltid grunnet rufsete drivere. Og så virker det generelt som Broadcom, Atheros og Intel virker relativt greit i sammen. Hos meg er det i alle fall kortet med Realtek som er litt sloppy, Intel og Atheros funker bra mot hverandre.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-wtZtqAvs

Nei korter for stasjonære pc-er "desktop" er stasjonær pc, lapotp er bærbar pc.

Kortet skal settes ned i et ledig PCI spor på hovedkortet ditt.

 

jeg la med et bilde av det. så du kan se at det ikke er et trådløst kort for det er for stort og annerledes design enn hva bærbare har.

 

Bilde av intel kortet er et trådløst kort for bærbare pc så du ser at det er veldig stor forskjell i design på de stasjonære og bærbare trådløse nettverks kort håper dette hjalp deg litt.

 

Edit: fjernet qoute

Mvh donnieakalefty

post-150227-1218395676_thumb.jpg

post-150227-1218395781_thumb.jpg

Endret av Slettet-wtZtqAvs
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-wtZtqAvs

De kaller det desktop for det er til Desktop computers altså stasjonære pc-er.

Hadde det stått Laptop hadde det vært for bærbare datamaskiner.

 

Det er ikke fordi kortet har en antenne som står på bordet.

 

Mvh donnieakalefty

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-wtZtqAvs

Utenfor for du skrur den fast bakpå kortet så kan du sette antennen hvor du vil noe som er greit vis du har litt trang plass bak pc-en eller vil sette den et annet sted for det er litt ledning på den der.

 

Jeg er veldig fornøyd med kortet mitt, stabilt raskt og veldig enkelt og sette opp og bruke.

 

De fleste nettverks kort vil fungere uten problem så lenge du har et av disse operativ systemene: Systemkrav Microsoft Windows 98 Second Edition / Windows ME, Microsoft Windows 2000 / XP.

 

Og kanke tenke meg du har windows 95 på pc-en din for da har du jo gått vanvittig mange år tilbake i tid.

 

Mvh donnieakalefty

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-wtZtqAvs

Du setter det ned i et PCI spor i hovedkortet, vis du ikke får plass til det kortet så får aldri plass til noe annet i pc-en heller for kortet er kanskje 3-4cm høyt over PCI sporet, så det burde ikke ta noe plass.

Jeg satte kortet foran skjermkortet fordi det ikke sperret for viftene så det var ikke særlig høyt, trengte de andre plassene til lydkortet så for og lage litt ekstra luft område så satte jeg det foran.

 

Det er veldig lett og montere du bare dytter det nedi PCI sporet og skru på pc-en din og innstalerer driverne.

 

Mvh donnieakalefty

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...