Gå til innhold

Finnes det en 32" lcd tv med 1080p + pc inngang?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Isåfall hadde jeg satt utrolig stor pris på å få et helt enkelt svar med navn/link til en tv av den typen til en så billigpenge som mulig, selvsagt :)

ja, mange av de, denne for eksempel

 

https://prisguiden.no/product.php?productId=95565

 

en røys av andre 32 og oppover tv'er her

 

https://prisguiden.no/vis_kategori....mp;submit=S%F8k

 

tilkobling til pc skjer fortrinnsvis via hdmi dersom du har dvi utgang på datamaskinen din, ellers kan vga brukes, men mange tv klarer da ikke å vise full oppløsning. hvis du skal bruke vga ville jeg vurdert en hd ready tv istedet for full hd, for de fleste klarer 1:1 pixelmapping over vga med den oppløsningen.

Lenke til kommentar

Jeg vil ha 1080p, for det skal visst gi best bilde når man spiller Xox 360/ser på Blu-Ray filmer, som er det jeg har tenkt å bruke tv'en til.

Ser man ikke 1080p-grafikken liksom da, når man spiller/ser på hd-film? :( Hvor stor tv må man ha for å få "sett" det da? (ja, jeg er grønn på slike ting)

Lenke til kommentar

Samsung LE-32A559 og Samsung LE-32A656, det er de jeg har sett på hittil, siden jeg trenger en skjerm til som jeg kan bruke til videoredigering og spilling på PCen og hvor jeg kan nyte HD-signalet vi får inn via parabolen.

 

Mulig 32" blir litt lite ja, dersom du sitter 3 meter ifra. Har 40" 1080p hvor jeg sitter ca 3-4m ifra og når jeg ser på Blu-ray ville jeg hvertfall ikke hatt noe mindre :)

Lenke til kommentar
Jeg vurderer den her: http://www.expert.no/product/product.aspx?...tifier=L37VP01E

 

Tror dere den vil funke bra til Xbox 360 spilling og Blu-Ray filmer?

 

 

--------

 

På en 32 tommer lcd tv så er full hd ren gimmick og intet annet...

 

Det er nesten umulig å se forskjell på full hd og hd-ready før du kommer opp i en 50 tommers flatskjerm, eller større. Oppløsningen har fått overdrevet mye oppmerksomhet og skal du ha en 37 tommer så vil en skikkelig hd-ready tv gi deg fantastiske blu-ray og x-box360 bilder.

 

kontrast og sortnivå er det viktigste for at bilde skal se bra ut. En tv som ikke har skikkelig sortnivå vil spytte ut grå og flate bilder uansett hvor høy oppløsningen er.

 

Hitachi er er ikke veien å gå for og få gode fyldige bilder. Skal du ha lcd så bør du velge en av de nye modellene til Sony, Samsung, LG eller Philips. Det er disse merkene som leverer de beste og mørkeste tv-ene nå.

 

Sony og Samsung er de som leverer det absolutt beste sortnivået!

 

Hvis du skulle velge plasma så bør du sjekke ut Panasonic's PX80. Det er en tv som blir nevnt mye her inne og det er ikke uten grunn siden den leverer utrolig bra bilder til en latterlig lav pris. På enkelte nettbutikker finner du 42 tommeren til under 7000 kroner:).

 

Siden du skal spille og bruke skjermen mye til pc så er uansett det beste valget for deg lcd... Hvis primær fokuset ditt er blu-ray så er PX80 det klart beste valget.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...