Gå til innhold

Valg av nytt Sennheiser headset


Gjest Slettet-IBL5Pam9QB

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-IBL5Pam9QB

For ett par dager siden tok desverrre mitt gamle Sennheiser PC150 kvelden, og hvis jeg ikke får reklamert på det får jeg vel skaffe noe nytt. Etter å ha hatt PC150 nå i snart 4 år, må jeg si meg svært fornøyd med kvaliteten til Sennheiser. Headsettet har veldig god lyd og er svært behagelig å ha på. Derfor vil jeg helst ha et Sennheiser headset denne gangen også. Så hvilket bør jeg velge?

 

PC150 har som kjent mikrofon, men denne brukte jeg egentlig svært skjeldent, så det trenger jeg vel egentlig ikke på det nye. Som sagt likte jeg passformen på PC150 godt, og kunne ha det på hode i timesvis av gangen uten noe ubehag. Derfor kunne jeg tenke meg noe lignende som det. Volumkontroll er kjekt å ha. Prismessig tenker jeg vel på noe slikt som PC150 lå på, som vel var en 7 - 800 kroner om jeg husker riktig. Kan vurdere å gå litt opp i pris dersom det er veldig merkbar kvalitetsforskjell.

Endret av Slettet-IBL5Pam9QB
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hvis du var så happy med pc150 hvorfor kjøper du ikke en ny det er ikke noe problem å få tak i en ny.

har selv en ubrukt liggende. hadde hørt om det og alle var happy med det men ikke jeg fattern jobber i elkjøp så jeg fikk en pc350 for free dette ligger på rundt 2000kr. er veldig bra dekker ørene helt rundt å stenger ute støy.

har lydkontroll på ledningen. anbefaler dette!!! :!:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...