Gå til innhold

Bruke innendørs IP-kamera ute


Anbefalte innlegg

Godagen.

 

Jeg har tenkt å gå til anskaffelse av et Axis 2100 kamera til bruk for en hjemmeside jeg har. Såvidt jeg vet er dette kameraet egentlig for innendørs filming, men sparsommelig som jeg har tenkt å være vil jeg heller ordne noe som gjør at jeg kan bruke dette kameraet som koster 1500 kroner ute, i stedet for å kjøpe et kamera for utendørs bruk som kommer opp i minst 4000 kroner.

 

Jeg tenkte meg å bygge en liten kasse av plast som er helt tett og isolert, og kan motstå vær og vind. Foran setter jeg inn et pleksiglass, som linsa kan se gjennom. Om jeg legger opp til å ha ei lyspære der inne bak kameraet (40 watt for eksempel) så tror jeg det vil generere nok varme til å holde kameraet i live.

 

Om dere har noen andre idéer, eller tips til andre kamera som funker bedre så kom endelig med dem :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Problemet med en lyspære er at det kan skape refleksjoner i plexiglasset. Er det mørkt utenfor, vil da kameraet ikke se noe som helst utenfor glasset. Løsningen må i såfall være å ha lyspære bak en vegg inne i kassen, slik at den ikke skaper refleksjoner, men for å unngå refleksjoner helt må denne veggen være ganske tett, og mindre varme vil komme inn i kameraets rom.

 

Du må også huske på å slå lyspæren av og på etter varmeforholdene, slik at det heller ikke blir for varmt inne i kassen.

 

Bortsett fra disse ulempene, ser jeg ikke at dette ikke skal fungere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...