Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Maskinen restarter seg


Anbefalte innlegg

Det virker helt tilfeldig, men maskinen velger noen ganger å reboote av seg selv. Det kan skje når som helst, som når jeg starter opp spill, hører musikk eller åpner ei nettside, men den kan også fungere glimrende over lengre tid uten at det er noen problemer. Noen ganger, etter reboot, så kommer den aldri til windows-skjermen, men bare forblir svart etter bios, og eneste alternativ da er manual reboot. Da funker det som regel igjen.

 

De eneste endringene jeg har gjort i det siste er å outsource en del av filene mine til ekstern HD, og problemet oppsto et par dager etter sist formattering (sist uke).

Any Ideas?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ookei. Jeg har lest litt på stickyen, og jeg fant ut at det var laga dumps av kræsjene mine, så jeg bestemte meg for å kjøre winDebug. Det er totalt 7 dumps, men jeg klarer likevel ikke å finne ut hva som er problemet, da det virker som om det varierer fra gang til gang. På de to siste spores begge tilbake til utorrent.exe, imens på andre er det alt fra BF2.exe, msmsgr.exe og iexplore.exe (PROCESS_NAME).

På IMAGE_NAME varierer det mellom å bare stå ntkrnlmp.exe eller ntfs.sys eller memory_corruption.

 

Eks.1

( Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiEliminateWorkingSetEntry+250 )

 

Eks.2

( Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!KiSetPriorityThread+10f )

 

Eks.1 var koblet til en BF2.exe PROCESS_NAME-kræsj og Eks. 2 er koblet til en utorrent.exe kræsj.

Halvparten har DEFAULT_BUCKET_ID: som DRIVER_FAULT, og den andre halvparten COMMON_SYSTEM_FAULT, men hadde det kun vært en driver, ville jeg trodd at det hadde vært en konstant på alle dump-analysene, og ikke så varierende som dette?

 

 

Uansett. Det eneste alle har til felles er Follow_Up: MachineOwner. Ellers kan jeg bare si at det har ikke kræsja på to timer nå, ettersom jeg slutta og runne utorrent.exe da den forårsaka bare de to siste av de 7 kræsjene. Det jeg vil frem til er:

 

Er det selve RAM'en som har tatt natta? Bare å reklamere og skaffe seg ny? Eller har jeg på fire dager klart å legge inn ca 1000 individuelle misfornøyde drivere og program som bare ikke helt klarer å bli venner?

Lenke til kommentar

Sannsynligvis RAM som ikke henger helt med. Trenger ikke være feil på RAM, kan være HKet. Har et lignende prob. bare at min PC fryser av og til. I mitt tilfelle tror jeg det er NB/CPU som må justeres og holder på med gradvis testing på høyere volt. Så det er ikke lett å si, du kan prøve memtest / winmemtest?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...