Gå til innhold

problemer med Chess og GPRS...


Anbefalte innlegg

Har hatt Chess nå siden november/desember før jul, og siden jeg har en T68i satt jeg opp datakonto både for GPRS-wap og GPRS-mail. Har fungert ypperlig slik som det også gjorde før da jeg hadde Sense(m. netcom-nettet), og jeg har kunnet hente mail og surfe både via wap, og for moro skyld også med bærbar pc. Alt har altså fungert.

 

For ca. 2-3 uker siden skulle jeg sjekke nyhetene på WAP(via GPRS altså), og får da meldingen "GPRS-nett opptatt" - "GPRS mislyktes". Tenkte at kanskje "nettet" var nede eller noe så jeg tenkte ikke så mye over det, men etter 3-4 dager var det fortsatt samme meldinga. Gikk inn hos Chess og så at innlogging var noe annerledes enn jeg tidligere hadde, og endret innstillingene. Dette fungerte ikke. Så ba jeg om å få tilsendt nytt oppsett, og fremdeles fungerte det ikke. Så slettet jeg alt, og la inn alt manuelt, også dette uten hell. Så kommer det rare.

 

Jeg var da i Oslo en gang for 1,5 uke siden, og mens en kamerat spør om jeg bruker GPRS trykker han på "tilkoblingsknappen", for å kalle den det. Mobilen gikk på nett med en gang og jeg kunne surfe og greier. Senere på kvelden er jeg hjemme, ca. 3 mil utenfor Oslo, og får de samme feilmeldingene. Denne uken var jeg igjen i Oslo, og det fungerer igjen.

 

Har vært i Oslo, Enebakk, Ski, Vinterbro, Bryn(Oslo), og de eneste stedene jeg får GPRS til å fungere er når jeg er i Oslo (eller på Bryn da som er i Oslo).

 

Har noen noen idé om hva som er galt, og eventuelt om det er noe galt med telefonen?

 

Har sendt mail til Chess denne uken, men jeg har ikke fått noe svar enda.

 

Ble et langt innlegg, men...

 

bertie

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...