Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Uerfaren gutt trenger hjelp


Gjest Gutt 21

Anbefalte innlegg

Gjest Gutt 21

Hei, eg er en gutt på 21 år som har holdt på med et langdistanse forhold med en norsk jente på 19 år etter at vi møttes i spania i juni i år. Siste helgen i juli reiser eg til hjembyen huns for å møte hun, og det vil ikke overraske meg om vi ender opp naken i samme seng.. Det som bekymrer meg er at eg ikke har hatt noen seriøse forhold før, og dermed har svært liten erfaring i sengen.

 

Eg har kun hatt sex med jenter når eg har vært beruset (altså one night stands), mens jenten har vært i to forhold, og har dermed mye rutine når det gjelder sex.

Det eg da lurer på er om noen har noen ”triks” å komme med, hva bør gjøres, hvordan osv? Ønsker egentlig tips om det meste, eg med lite erfaring i sengen, hun med mye.. Hvordan skal eg gå frem? Eg liker ikke å si at eg har lite erfaring så tidlig, derfor må eg spille rutinert.. Anyone?

 

Også sliter eg med et annet problem, det gjelder størrelsen på junior.. For å si det på fotballspråket så er eg ”tynt besatt i angrep”.. Har komplekser for utstyret mitt, som er alt for lite. Føler det er pinlig å vise den frem, og føler jentene får lite nytelse av en så liten penis. Noen som har tips til hvordan å løse dette? Forresten noen som vet om gode råd for å få større/tykkere penis?

 

På forhånd tusen takk for alle som gidder å hjelpe en nervøs stakkar som kanskje får kjørt seg med verdens søteste jente neste helg..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Huff.. jeg orker ikke gå inn i tips og triks akkurat nå. DU kan jo lese Eplefe sin sticky post her på seksualdelen av forumet. Mye bra der.

 

Link: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=794540

 

Uansett, for å få tykkere penis kan du bruke penisring.

 

Hva er størelsen på penisen din da? Er ikke sikkert at det er så ille som du tror.

Endret av Rasch
Lenke til kommentar

Om dere skal ha dere, ta det rolig i begynnelsen, så utvikler dere det etterhvert. Er helt vanlig å ikke kjøre på fra første sekund. Burde ikke være noe problem. Du merker etterhvert hvordan hun liker det. Blir aldri "best" i begynnelsen uansett.

 

Når det gjelder utstyret... du har det du har. Å skamme seg over det er helt bortkastet. Vis deg frem så får hun bestemme seg hva hun liker. Hun kommer ikke til å endre mening om deg pga. kølle størrelsen din uasnett.

Lenke til kommentar

Ang størrelse på "velsemann", så bruk det du har! Det er ihvertfall turn-off hvis du driver og beklager deg for at du har en penis som kanskje er rett under gjennomsnittet. Er en grunn til at det er et gjennonmsnitt også, noen ligger over, men det er faktisk en del under også.

 

Har også hørt noen si (ikke ta det så fryktelig seriøst :p ): "Det er ikke størrelsen det kommer an på, men meter i sekundet!"

 

Ang selve sex'en. Ok, du er ikke særlig erfaren, men du vet hva sex dreier seg om for å si det sånn. Kjør et godt og langt forspill, mye kyss og beføling. Ikke gå rett på pupp/mus, men beføl henne over hele kroppen. Så, når dere har kost dere gode og kåte kan du begynne å bevege noen fingre ned mot musa. Det er ihvertfall min oppskrift på en god start. Derfra får du prøve deg litt frem. begynn gjerne å fingre henne, og massere klitoris. Spør om hun synes det er godt, om hun vil ha det hardere, etc. Du må rett og slett bare finne ut av hvordan hun vil ha det.

 

Ellers, lykke til :)

Lenke til kommentar
Eg liker ikke å si at eg har lite erfaring så tidlig, derfor må eg spille rutinert..

Urutinert. Dårlig idé.

Vær heller ærlig, etter all sannsynlighet finner hun det bare sjarmerende, og skjønner at hun må ta litt styring, og begge får det moro. Hun kan kjøre løpet som gjør det godt for henne, og du får det bra.

 

Ang. størrelsen på utstyret; Du fremstiller det som at dere er glad i hverandre. Da trenger du høyst sannsynligvis ikke bekymre deg for størrelsen, det er ikke det som teller når dere ikke bare skal ha et rent sexforhold eller en het natt.

Lenke til kommentar

Det fins ingen mal på det du skal gjøre. Du kan ikke lese deg til deg, se på filmer og lære eller noe som helst. Du må bare hoppe i det og spille med på notene. Klart man kan få tips til stillinger og små triks gjennom f.eks. pornofilmer, men det du ser der er som regel et stykke fra virkeligheten.

 

Prøv å gjør alt med litt humor og smil. Sex er så simpelt. Ikke se på det som noe høytidelig eller whatever, se på det som noe fint du kan gjøre med hun du er glad i. Jeg har vært seksuell aktiv i mange år og kan si at jeg er "nervøs" hver gang med en ny jente. Man er spent og det kribler overalt. Så er du nervøs, så bare vær ærlig og si det og ha en åpen tone hele veien, så går det bra.

Lenke til kommentar

Sex er simpelt. Du snakker med dama går rolig fram for det skal være KOSLIG!!! Også vil alt gå av seg selv. En jentes vagina er ca 10 cm lang. Mer enn det trengs ikke og tykkelsen har litte å si. Start med å stimulere klitten også utfør resten rolig og fint og tro meg da vil hun nok nyte det;)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...