Gå til innhold

produsere filmsnutter ?


Anbefalte innlegg

hei! har 2 spørsmål ! :)

 

1:jeg tenker på filmen "final fantasy" ..hvordan lager de den filmen ? ..vet at de ikke har tegnet den :) ..hvilke programmer bruker de til dette ?

 

2:finnes det programmer som jeg kan bruke til å lage filmsnutter ?

kansje en tegnefigur som gjør noe...et eller annet!

 

takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hørt om 3d?? Final Fantasy er en 3d film i likhet med Shrek, A Bugs Life, Toy Story, Antz og Monsters, Inc. Disse filmene lages i 3d programmer. Her lager man først et rutenett av figurene man skal bruke, så setter man teksturer på disse, og til slutt animeres figuren i et naturlig miljø for den, dette må også animeres. Å lage slike filmer er svært vanskelig, og masse trening behøves. Hvis du fremdeles er interessert, kan du prøve deg fram i programmer som MAYA, 3D MAX og ANIMATION MASTER. Det ligger masse guider på nettet, bare søk på tutorials..

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

viss du er interessert i å prøve et av de programmene vil jeg foreslå maya, viss du ikke vil bryte loven. alias|wavefront som har laget maya utgir maya i en PLE versjon www.aliaswavefront.com ... denne versjonen er gratis for ikke-kommersielt bruk.

 

3d studio max derimot får du bare ved å sende en mail for å requeste democd, eller noe lignende. jeg liker 3d studio max best. har egentlig aldri satt meg ordentlig inn i maya. men det er en vanesak.

om du også er interressert i nybegynnertips kan du se på www.3dtotal.com og vil du se kunst fra de som virkelig kan 3d program kan du sjekke ut www.storedyret.com

 

:p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...