Gå til innhold

BK: like før vielsen


EC

Anbefalte innlegg

Jeg var assistent for en kamerat i et bryllup, og fikk sjansen til å ta en del bilder selv. Dette er bilder tatt rett før vielsen, bilder man vanligvis ikke ser så mye av.

Kritikk og forslag mottas med stor takk!

 

Here comes the bride!

b_387618.jpg

 

Alvoret preger bruden...

b_387617.jpg

 

Dette går bra, pappa!

b_386575.jpg

 

Utstyr: Canon EOS 30D på blenderautomatikk, Canon EF 24-105 f/4L IS USM, Canon Speedlite 430 EX (brukt innendørs). Beskjæring og lett redigering i Photoshop.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det i sorthvitt blir helt feil for meg. Det er ihvertfall ikke forummateriale. For de som er involvert, og ikke mer. Det siste kan jeg si det samme om. Hyggelig i brudealbumet, men der stopper det også. Det første derimot er et greit pressebilde av paparazzitypen. Ikke verst vurdert rent teknisk, og jeg vet vel ikke hvilken annen måte jeg kan vurdere det på. For som et stykke fotografi uten nyhetsverdi har det enkelte svakheter som ikke kan oversees, men det er i alle fall det av de tre bildene som har litt mer verdi for uinnvidde.

 

Svakheter: Taxisjåfør-skjortemerke må klones bort. Flagget ser rart ut der det går kant i kant med bildets venstre side. Sjåføren er delvis skjult bak bruden. Men i alle fall det beste av de tre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...