Gå til innhold

BK: Tjeld i fraspark


Anbefalte innlegg

Hei igjen!

 

Mitt tredje tjeld-bilde nå, hvordan funker dette? Uvanlig utsnitt og en situasjon jeg ikke har avbildet før. Personlig synes jeg at jeg traff ganske bra, men det kan jo bare være meg... At det skiller seg ut er det ingen tvil om - men skiller det seg ut i positiv eller negativ retning?

 

post-101271-1214930939_thumb.jpg

Endret av Gissan
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fuglen er klar og fin! Som du sa litt uvanlig utsnitt, men for min del fungerer det utmerket!

Jeg nærmest venter på at h*n skal gå saftig på trynet, så latteren ligger rett bak tunga :D

Et nydelig bilde, men jeg skulle helst ha sett toppen på vingen.

Mvh Luze

Lenke til kommentar

Skikkelig god timing. Linjene er og fine, de samsvarer med bevegelsen. Dette skuddet sitter mao. bra.

 

Et par kritiske innspill. Tror jeg ville brskåret litt mer radikalt, for å få den kappa vingen til å se litt mindre tilfeldig ut. Jeg ville forsøkt meg med et litt mer kvaderatisk format, litt mer oppe (rett over vingen som ikke er berørt), og så tatt litt nede, for å motvirke at bildet blir for topptungt.

 

Jeg har og en mer alvorlig innvnding. På meg virker det som om du har problemer med oppskarpinga. Dette og mange andre av bildene dine framstår som overskarpa på min skjerm. Jeg er ikke i stand til å peke på pixelering konkret, men jeg aner spor av det flere steder. Kanskje en smakssak, kanskje har det med min monitor å gjøre, men du bør etter mitt syn sjekke dette litt nærmere. Uansett årsak, så blir det en turn off for meg, og det synes jeg er synd.

 

EDIT: Så du forresten den siste posten min om havørn i chattetråden? Nye tall for bestanden på Runde.

Endret av fototim
Lenke til kommentar

bildet er nok en gang fint det, og der ser ut som du er flink til å treffe blink med disse ellers kjappe fuglene.

 

viss du hadde fått med siste del av vingen, samt som du hadde klonet de få stråene, hadde du fått et enda finere bilde. et bilde å være stolt av.

Lenke til kommentar

Fototim, jeg legger ut en V2 med mindre oppskapring senere.. På min nylig kalibrerte S-PVA-skjerm ser det ikke for hardt oppskarpet ut. To fotolærde som også har sett på bildet så heller ikke negativt på det, men det er mulig jeg har tatt hakket for hardt i. Som sagt kommer jeg med en (forhåpentligvis) forbedret versjon senere.

Lenke til kommentar

Tydelig oppskapringsglorie der ja, la jeg faktisk ikke merke til. Får ta en runde selektivt, det har jeg faktisk ikke gjort på dette bildet, ei heller fluktbildet. På det første jeg la ut er oppskarping og støyfjerning gjort selektivt. Får bedre resultat da, men er fortsatt en del jobb. Bildet må være bra, og det må kunne brukes til noe, for at jeg skal gidde å behandle selektivt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...