Gå til innhold

CPU for varm uten overklokking!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

70 grader på load med stock kjøling er vel litt høyt ja. Skulle vert rundt 60 vist jeg husker riktig fra min. Det er nesten bare en ting å gjøre i et slikt tilfelle. Ta av og på kjøleren da den kansje ikke sitter helt som den skal.

 

Evnt sjekke om gjennomlufting eksistere i kabinette...

 

 

Det at OCCT stopper opp på 70 grader er bare det at den er stilt inn til å stoppe her. Man kan velge hva alarm-tempen skal være i settings vist ikke jeg husker helt feil.

Lenke til kommentar
Joa den sistnevne passer ypperlig.

Har selv den samme kjøleren men i nVidia grønn versjon...

 

Husk også å få med deg god kjølepasta også ^^, Dette kan påvirke fra 5-10 grader lavere.

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=343985

 

Nja, da var du vel litt vel optimistisk, ser også en del av tilbakemeldingene på komplett er i drøyeste laget også. 17-19 grader når det er 18 grader i rommet? riiight, det skulle jeg likt å se.

 

ok..... dette er kanskje et ganske teit spørsmål, men hvordan tar jeg på pastaen.... tar jeg på alt og skviser ut alt på midten av cpu eller...? hadde jeg bare fått en liten forkaling hadde jeg blitt fornøyd..

 

Anbefaler følgende fremgangsmåte som jeg selv har benyttet i mange år, og ørten bytter av kjøleblokk/cpu. Først klemmer du bare ut en liten dæsj med kjølepasta, med størrelse på en ert eller lignende midt på cpuen. Jo mindre kjølepasta, jo bedre, for mye kan gi motsatt effekt siden varmeledningen mellom metall/metall er bedre enn metall/kjølepasta. Et kort er genialt til dette formålet, for eksempelt et bankkort eller noe slikt, men bruk da et kort som du ikke bruker lengre selvfølgelig. Evt kan du bruke fantasien og bruke noe annet til å stryke det utover med, en liten bit hard papp funker også for eksempel. Så stryker du hele greia jevnt utover hele cpuen. En annen mulighet som jeg ikke selv har testet enda er å bare sette på kjøleribba på den erta med kjølepasta, og sette på litt stressing på cpuen slik at den blir varm og kjølepastan vil gli ut over cpuen av seg selv, kombinert med at du skivser den utover når du stremmer til blokka til hovedkortet.

 

Et tips når du skal av med kjøleren er å stresse cpuen før du slår av pc'n. Da flyter kjølepataen mye lettere og du slipper problemet med at cpuen blir med kjøleblokka opp når du fjerner den.

Lenke til kommentar

hehe neida, det går bra, det er jo det forumet er for. :) Det du ser der er en støtteplate som settes på hovedkortets bakside som støtter opp bak cpuen når du stremmer til kjøleblokka. Du monterer denne ved å løsne litt på hovedkortet og smette den inn på baksiden. Så da skrur du sammen kjøleblokka i den festebraketten som du la bak.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...