Gå til innhold

Forsøker igjen - Hånd og fallskjerm


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bildet av hånden forstår jeg ikke hvorfor du har lagt ut. Det er definitivt under minstekravet. Unnskyld at jeg sier det, men å gidde å reise seg fra sofaen, og i det minste bruke noe annet enn den andre hånden din som motiv, er rett og slett det slappeste forsøket jeg noensinne har sett. Her må jeg bare være streng. Hadde det ikke vært for det andre bildet ditt hadde jeg trodd at du trollet. Det forstår du sikkert når du tenker deg om. Det kreves et absolutt minimum av innsats for å skape et bilde som er verdig en BK.

 

Det andre bildet viser at du ikke troller. Du mener det faktisk. Til det bildet kan jeg bare si en ting. Å ta bilder som er så tilfeldige og som det ligger så lite bak, er egentlig greit. Dessverre må det da være noe som er verdt å se på, og uten ansikt blir det for tomt for meg.

 

Jeg er fryktelig streng i kveld, føler jeg. Og håper at det ikke skremmer deg fra å legge ut flere bidrag i fremtiden. Men det er slik at vi må sette en viss standard. Det siste bildet er i alle fall et forsøk på å legge litt egeninnsats i bildene dine. Et kamera er både et verktøy og leketøy. Det er som verktøy vi er interessert i det. Det siste bildet viser at du vet å bruke kamera, men du har stått på feil side av fallskjermhopperen. Kom deg opp av godstolen en gang til, og jobb mer med hvor du plasserer deg.

 

Kom deg ut og let etter motiver, ikke bare ta med kamera hver gang du går på et arrangement. Verden er full av flott motiver. Det eneste som trengs for å få tatt et bilde av dem er å ha med kamera ut av huset. Det er litt typisk nybegynnere å synes det er flaut å bære på kamera hvis man ikke er på et spesielt arrangement eller lignende, men det er en flauhet du må komme deg over. Du viser nemlig ikke at du er uten talent. Tvert imot. Komposisjonen er helt grei i begge bildene. Nå gjelder det å sette talentet ditt i arbeid, og det ser vi frem til resultatet av :)

Lenke til kommentar

Nå ble jeg nesten streng på PM her, men så reddet han seg bort fra det i siste liten med å si at komposisjonen er grei i begge bildene. Jeg liker tanken bak håndbildet, men PM har såklart helt rett i at det er litt "slapt" å bruke sin egen hånd og alt det der. Man har forøvrig også sett "akkurat dette bildet" så utrolig mange ganger før. Du viser dog at du har talent, som PM sier. Lek deg videre med kameraet, og kom tilbake for mer slakt når du har noe du selv er fornøyd med.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...