Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

militæret/dama... Hardt! :(


Gjest In the navy

Anbefalte innlegg

Gjest In the navy

Hallo! Sjøforsvaret venter på meg midt i sommer! yeei! Må reise fra dama et år kommer til å bi hard! :(((

 

Noen andre som er i samme situ? :)

 

 

/Lei seg!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du blir ikke borte fra henne et helt år. Jeg mener du har 21 permdager som du kombinerer med andre fridager, hvis du ikke har turnus da. Og det er vel 7 gratis hjemreiser. Når det er sagt så skjønner jeg at det uansett er ille å måtte være borte så lenge.

 

Men det skal ikke være umulig å dimme heller. En på min tropp fikk angivelig dra hjem på grunn av ensomhet.

Lenke til kommentar

Slutt og syt, alle overlever å være borte fra dama noen mnd i slengen. Se det som en test av forholdet deres.

Kan ikke henge i armene på hverandre 24/7 heller, da blir dere bare lei hverandre etter en tid. Ingen dør av å være separert fra sin kjære, de fleste der har samme situasjon. Å snakke om å dimme FØR du er kommet inn er for ille, kun basert på dama.

 

Se det positivt, du får lære og se sinnssykt mye nytt, og får garantert gode kompiser du ser hver dag. Du skal være bra mistilpasset for å dra hjem pga ensomhet når det er hundrevis av folk rundt deg i akkurat samme situasjon. Bare å la være å syns synd på seg selv, så går det så fint så.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Kvalifiseres dette til å kunne poste som gjest?

 

Uansett. Åssen du kan bruke fridagene dine kommer helt ann på åssen tjeneste du får etter rekuttskolen.

Husker det var litt kjipt å måtte reise helt til madla. Men på toget fra oslo møtte jeg masse hygglige folk så det er ikke så ille som du tror.

Jeg syns faktisk det var kjipt å bli sendt hjem første dag pga alder. Var 24år hadde blitt 25år det året jeg hadde vært inne, så de mente jeg bare kune dra hjem.

Lenke til kommentar
Hvor mange helger go uker har man som perm? og hvordan fungerer turnus! :)

 

Samme gutt, men nå med nytt gjestenick? Jeg var ganske sikker på de 21 dagene, og enda sikrere på de 7 gratis hjemreisene.

 

Var inne i luftforsvaret 03/04, ikke fullt 11 mnd. Med turnus er det vanlig med hele uker fri, kanskje noe á la 2-3 uker på jobb og 1-2 uke® fri.

Lenke til kommentar
Hallo! Sjøforsvaret venter på meg midt i sommer! yeei! Må reise fra dama et år kommer til å bi hard! :(((

 

Noen andre som er i samme situ? :)

 

 

/Lei seg!

jeg tilbrakte 364 dager i sjøforsvaret mens jeg befant meg i et forhold. det var til tider ganske utfordrende, på tross av at jeg var heldig og fikk tjeneste på land, slik at jeg kunne dra hjem de fleste helgene. tror nok det er vanskelig dersom man befinner seg på en båt mesteparten av tiden. hvis jeg kan få komme med et forslag: gjør det så bra du kan på rekruttskolen. og spesielt på de TEORETISKE testene. da åpner mulighetene seg for at du selv kan få velge hvor du vil bli stasjonert resten av verneplikten. dersom du skal på madla vil du antakeligvis én kveld få utdelt noen ark med teori. da er det bare å lese som faen den kvelden, for du kan forvente en uanmeldt prøve dagen etter. dersom du ikke klarer dette kan du vurdere å prøve deg på en liten løgn, og fortelle at det er familiære grunner til at du må kunne dra hjem ofte. har hørt at folk har fått tjeneste nært hjemmet sitt pga sykdom/depresjoner i familien o.l.

Lenke til kommentar

Jeg har vært inne siden Januar, ser dama ca hver 6-7. uke. Det er hardt men har fått mange nye venner, lært veldig mye, opplevd ting jeg aldri ville gjort i det sivile. I tillegg har jeg lært å sette pris på de små tingene. Har fått tilbake sommerfuglene i magen når jeg møter dama :) Det er vanskelig til tider, men det er verdt det. Ikke vær som de pinglene som skryter på seg en ryggskade ved innrullering. ALLE gutter/menn har godt av det!

 

Det blir hva du gjør det til. Jeg skal hjemover i morgen, da skal jeg ikke tilbake til Indre Troms før om 3 uker! Kan tro jeg gleder meg :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...