Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Warcraft 3 nettverksproblem


Anbefalte innlegg

Hei folkens!

 

Jeg har et stort problem her, for en eller to uker siden så kjøpte jeg warcraft 3 roc og tft. Men jeg har et stort problem, etter at jeg hadde installert osv, så skulle jeg rett inn på battle.net å få spilt noe dota så får jeg denne meldingen fram:

 

You may be trying to connect to an invalid Battle.net server. If you are using a modem, you may need to manually connect to the Internet before connecting to Battle.net.

 

Jeg er kobla til internett og alt funker helt fint.

 

Har søkt mye på internett og det er mange med samme problem som meg, ingen vet hva du må gjøre. Alle bare snakker om ban eller en banna cd-key. Men det rare er at jeg kan spille hos kameratene mine. Alt funker helt fint der.

 

Akkurat nå er jeg koblet på trådløst. Jeg har lyse.

 

Min kobling: Lyse(hjemmesentral) - Trådløsruter - pc

 

Har åpnet portene til den trådløse ruteren, da snakker jeg om port 6112 - 6119 + 4000

 

Men det funker ikke fordiom.

 

Jeg vil si jeg har prøvd alt. Men jeg tror det har noe med lyse å gjøre. Fordi at hvis jeg kobler meg direkte på Lyse(hjemmesentralen) så får jeg ikke automatisk ip. Jeg må skrive inn statisk ip adresse. Men hvis jeg kobler meg på den trådløse så får jeg automatisk.

 

Håper virkelig noen kan hjelpe meg. Har utrolig lyst å begynne å spille warcraft 3 igjen.

 

Takk :thumbup:

 

 

EDIT: Hvis jeg sjekker om port 6112 - 6119 er åpen så får jeg frem at den fortsatt er stengt :\ alle porter er stengt ser det ut som.. Forstår ingenting jeg.

Endret av -sealiNe-
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Prøvde her en dag å koble meg direkte til lysemodemet, plutselig så funka det å spille via battle.net, så kobla jeg meg til den trådløse så funka det der ogås.

 

Men senere på kvelden når jeg kom hjem fra jobb så tenkte jeg at jeg skulle spille litt, så plutselig fikk jeg fram den gode gamle meldingen fram:

 

You may be trying to connect to an invalid Battle.net server. If you are using a modem, you may need to manually connect to the Internet before connecting to Battle.net.

 

Så har jeg prøvd i etterkant å koble meg på lyse boksen, men nå funker det vist ikke lenger. Jeg har 0 peiling på hva som skjer. Har prøvd å ringe lyse, å de sier bare det samme: alle porter er åpne på den lyseboksen du har osv. Det er ikke noe hjemmesentral på den boksen engang =\ Håper noen kan hjelpe meg med dette probleme.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...