Gå til innhold

Råd - kjøp av 32" LCD


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei!

 

Du skriver ikke hvor mye du kunne tenke deg å bruke.

 

Sjekk ut Sony KDL32D3000. Det er en modell som er på vei ut, men er allikevel et knallbra TV. Godt sortnivå, 100Hz og flust med innganger og funksjoner.

 

 

Jeg ønsker å ha et apparat jeg blir fornøyd med, men trenger ikke toppmodeller av noe slag. Hva med et sted mellom 4000-7000 kroner?

Lenke til kommentar
Hva med denne?

https://prisguiden.no/product.php?productId=58465

 

Produktet har hvertfall fått bra kritikk!!

Den linken fører til Tatung V32MCHK. Det er snart et år siden den gikk ut av markedet. Jeg var ganske skuffet i fjor etter sommerferien da jeg hadde bestemt meg for å kjøpe den ogg den ikke lenger kunne skaffes. Her er avløseren V32MCAK som jeg kjøpte, og trives bra med: https://prisguiden.no/product.php?productId=84100 Den har også fått bra kritikk.

 

Pris for tiden 4495 over disk hos Datakjeden, ned til ca. 3900 i enkelte nettbutikker. Her er importørens info med mulighet for å laste ned bl.a. manualen og lese den før man kjøper.

Endret av Svinks
Lenke til kommentar

Sniker meg inn i tråden...

 

Ser etter en 32" LCD til hybel til høsten. Den skal brukes til PS3, kobles til media-center PC og HD DVD spiller. Minst 2 HDMI plugger med andre ord, og full HD er absolutt ikke nødvendig.

Problemet er vel å finne en med 1:1 pixelmapping, for det blir nok en del HD-materiell via maskina. Har sett litt på de nye Samsungene, men der står det ingenting om 1:1 pixelmapping... Noen som har forslag/erfaringer?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...