Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Oi. Rotete.

 

Her må så avgjort noe bli gjort med de "usynlige linjene" (Husker ikke hva de kalles.. ) Mener altså litt mer sammenheng mellom alle elementene på siden din. For det første ser de to informasjonsboksene til venstre helt tilfeldige ut. Burde så avgjort legge disse nærmere resten av siden, eller den store innholdsdelen, som kavk også nevnte. Samma med menyen, som heller ikke passer inn horisontalt mot innholdsdelen. Hva med å prøve å plassere denne i samme høyde som den andre "Summer'08"-overskriften?

 

Fargevalget er... Kreativt nok, men den rosa skriften er litt skjærende...

 

Det er vel egentlig bare forsiden og nyhetssiden som vises korrekt. Alle de andre sidene blir bare feil oppsettsmessig.

I alle andre sider blir kun den ene av de små "infoboksene" vist i sin rette form - som infoboks. Men plasseringen er feil.. Havner over innholdsdelen, til høyre for hovedmenyen..

Den andre, "skribentboksen", roter seg helt ut til venstre i siden, rett under menyen, i form av to meget usystematiske linjer med hvit tekst. Ikke videre pent...

 

Nå ble det positive rett og slett borte i kritikkstormen, det var jo ikke meningen.. Er jo et relativt orginalt konsept.

 

Vil tro siden har potensiale til å bli svært god dersom forbedringer blir gjort. For det trengs en god del av dem til dags dato ;)

Lenke til kommentar

For det første: Jeg likte siden, absolutt. Nytt og spennende konsept er alltid noe vi setter pris på! Jeg digget rett og slett menyen, samt hvordan siden egentlig er. Kjempeflott! Godt arbeid!

 

 

Så til kritikken: Det er VELDIG store kontraster på siden. Tenk litt på dette, selv om det er veldig kreativt. Du kan vurdere å redusere intensiviteten til den rosa skriften, da den er meget dominerende. Jeg blir litt blendet når jeg går inn på siden, pga den.. ;)

 

Du trenger å ha en litt mer sammenheng med elementene på siden din, som han to hakk over meg påpeker. Menyen og de andre boksene ser veldig random ut, og dette må du gjøre noe med for at helhetsinntrykket skal være: WOW!

 

Juster menyen og boksene slik at det samsvarer typografisk med hverandre. Juster menyen ned til høyden til innholdsboksen, samt klem inn de boksene nærmere innholdet. Når du får gjort det, er mye gjort tror jeg! :)

 

Ser også at det er en bug i innholdsdelen, da det mangler en svart strek på høyresiden. Syntes også boksene på venstre siden burde se like ut som innholdsdelen, og ikke ha "glow". Om du skjønner?

 

 

Skrapte sammen en kjapp paint illustrasjon for å påpeke noe av det jeg mener.

 

post-91181-1213639077_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...