Gå til innhold

Omtale: HTC Diamond


Anbefalte innlegg

Har handlet en diamond men har blitt liggende uåpnet i skuffen... hvilket abbonement er best/billigst med lite nettbruk? Er det nettverkskort i den, wifi..om så synes jeg det er sløvt om man må betale for å surfe på eget tråløse nettverk..

 

Noen med forslag eller en kjapp oversikt over abb?

Du må ikke betale for trafikken når du bruker wifi, men dersom tilkoblingen blir brutt vil den automatisk bruke 3G/EDGE. Da kan det for begynne å blir dyrt. Jeg bruker OneCall. De tar 5 kr pr Mb (3G/EDGE), noe som er billig i forhold til mange andre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker så mye. Det skal jeg gjøre.. Det har seg sånn at jeg ikke har noe mobilt bredbånd abbonement kun vanlig. Tenkte at jeg intil videre kunne bruke tråløst nettverk uten det, men det virker ikke. Finner tråløs ruter og alt ser bra ut men den vil ikke laste noe..

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Det første jeg merket med HTC Diamond var at den ikke var i nærheten av så responsiv som det jeg var vant med fra tidligere, i tillegg lagget den også litt. Ettersom dette er en import mobil, og samme software og firmware som ble levert til det amerikanske markedet så er det mange barnefeil som kanskje blir rettet opp i når mobilen kommer til europa. Riktignok er ikke dette noe man ikke kan fikse selv, etter å ha lest meg litt frem i forum osv så fikk jeg lastet ned en applikasjon som satt opp cache noe som økte ytelsen til TouchFlo 3D med over 100%! Etter denne endringen - og i tillegg ha blitt litt mer vant med telefonen kan jeg ikke si at jeg tenker så mye mer på at iphone var raskere å ha med å gjøre.

 

Hvor finner du dette cache programmet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...