Gå til innhold

Nokia 6300, fremdeles et bra valg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei jeg er fornøyd med denne telefonen etter 1 år. Jeg ringer kanskje gjennomsnitt 5 min daglig, og sender 4-6 mld hver dag. Bruker også litt jave Gmail for å sjekke mail hver dag. Batteriet holder sånn ca 3 dager hos meg. Så regn med en 2-3 dager levetid mellom hver lading. Jeg vill ikke si at dette er bra, men heller ikke dårlig. Telefonen i seg selv har alltid vært stabil, og det er ikke mange som har klaget på denne når det gjelder enkel telefonbruk. Den virker. Kan sammenlignes med en Toyota Corolla med en litt liten bensintank. :) Telefonen tar lite plass i lomma og kvaliteten er bra, den er laget stort sett av metall og noe hardplast, og tåler litt juling.

Lenke til kommentar

Jeg kan ikke si meg enig i det de sier over her med batteri tid. For både min N73, og 6300, som jeg begge brukte i overkant av halvåret, har kjempegode batteritider. Finner nok ingen som slår N73, som jeg brukte mye, og ladet en gang i uken, men også 6300 kommer høyt opp på skalaen. Jeg bruker mobilen ganske mye, og jeg ladet vel mobilen i gj.snitt 2-3 ganger i uka, noen ganger 4 om jeg spilte musikk noen timer i strekk, med mye sms og ringing.

 

Så i mine øyne, så er 6300 er godt kjøp, og mye mobil for pengene.

Lenke til kommentar
Hei

 

Har denne telefonen og er ikke fornøyd med batteritid. Har hatt den i litt over et halvt år, og jeg sender ganske mye meldinge og ringer en god del. Må hvertfall lade annenhver natt, av og til hver natt. Men ellers ingenting å klage på.

Mener jeg har hørt at det ble sluppet en del 6300 med batterifeil..

 

Har en 6300 som jeg bruker som en enkel "fritids mobil" i blant og syntes batteriet er helt ok. Syntes også tastene er gode, og den ligger veldig godt i hånden. Slank og fin, har ikke hatt mobil som glir letter ned i bukselommen enn denne. :)

Endret av Dain Bramaged
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...