Gå til innhold

BK: "Eg få se!"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde begge hendene vært med, så hadde det fungert som bare tusan. Det er fordi hun ser ut som om hun ønsker å bli plukket opp, ikke å få noe i hendene for nærmere undersøkelse. I utgangspunktet er ovenfra og ned på barnebilder fy fy, og slik det fremstår nå er det litt fy. Som sagt hadde det vært kult hvis du hadde fått hele jenten med.

 

Den rotete bakgrunnen taler i mot bildet, og det er helt klart på/over streken også her. Det hadde blitt nøytralisert hadde du vært mer heldig med utsnittet.

Lenke til kommentar

Hahaha.. Hun har fått tuklet litt med det noen ganger (uten at hun skjønner hva hun gjør, hun er bare 2 år), og fått tatt noen bilder - men det gøyeste hun vet er å høre lyden av 8,5 bilder i sekundet (og de skal selvfølgelig taes av henne). Etterpå vil hun se på alle bildene, uavhengig av hvor identiske de er..

 

Barn, asså... :)

Lenke til kommentar

Jeg er glad min lille pode tar brukbare bilder av og til. Noen av bildene hans viser faktisk et stort visuelt talent. Han har konsekvent rette linjer i bildene sine, for det har han forstått er veldig viktig. Til å være 8 år så vil jeg hevde at det er uvanlig stor bevissthet om tekniske detaljer. Er det rart at jeg er stolt?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...