Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Jeg har Sony T200!

 

Hatt kameraet siden jul 2007, og det har overgått all forventning! Bildekvaliteten er god i dagslys, og du kan velge mellom flere manuelle funksjoner for å komponere bildet slik du ønsker, med unntak av blenderstørrelse og lukkerhastighet.

 

At den tryllfølsomme skjermen er ENORM trenger jeg vel ikke nevne, men da den bare har QVGA-oppløsning, så blir den noe kornete i enkelte situasjoner. Dette merker du dog ikke når du seg på bilder etterpå, men kanskje når du bruker tegnefunksjonen der du redigerer bildet.

 

I bruk er kameraet raskt og presist, ansiktsgjenkjenningen er god, mye bedre enn på Fujifilm Z100, og smilelukkeren er veldig nyttig faktisk! Du finner også en sport-modus og flere andre sceneinnstillinger tilgjengelig i en egen snarvei.

 

Du kan stille inn hvor følsom skjermen er, og da anbefaler jeg at du bruker stylusen når du skal markere X-ene som kameraet ber deg om, slik at skjermen blir så følsom som mulig. Den er også veldig responsiv, for eksempel hvis du skal velge veldig mange bilder i fotoalbumet for å enten slette eller låse bildene.

 

Selvsagt har jeg vært så dum å sette minnekortet fast i minnekortleseren på dataen, så jeg får ikke lastet opp noen eksempelbilder med det første, men til å være et så tynt og designorientert kamera så er jeg veldig fornøyd med bildekvaliteten. Selvsagt er ikke detaljnivået på det høyeste, men den optiske bildestabilisatoren kompanserer i alle fall litt hvis du er ustø på hånden.

 

Det er en ting som forståelig nok ikke er så bra på dette kameraet: Batteritiden.

Jeg klarer fint å tømme batteriet etter noen timer med heftig fotografering (spesielt videoopptak!), så det kan være en fordel å kjøpe et ekstra batteri, noe jeg har tenkt til.

Makrofunksjonen er veldig god, og det er skikkelig stilig å ta bilder av fluer eller øyenstikkere med en avstand på 1 cm! I tillegg kan du oppnå en maksimal zoom på 25x om du bruker både optisk zoom, og senker oppløsningen til VGA og bruker digital zoom. Har mange ganger fått bruk for dette.

 

Jeg vet ikke helt hva du er ute etter ved et kamera, men Sony T200 er et skikkelig smykke av et kamera, og den store skjermen vekker oppsikt, samtidig som den er stor og lyssterk slik at du kan vise bilder til andre. Må bare nevne at du kan velge hvor mye informasjon som skal vises på skjermen, fra ingen ting, til display-valg og ISO-verdier mm.

 

Håper dette hjalp litt! Er bare å spørre mer om du lurer på noe.

 

Hilsen en fornøyd eier av Sony T200 =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...