Gå til innhold

Podkast på SE G900 (Symbian UIQ)?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg kjøpte igår den nye SE G900 (forresten en kongetelefon!). Og nå prøver jeg å få lasted ned podkaster direkte til telefonen via RSS-feedere. Jeg skal laste ned Radioresepsjonen, og har lagt inn riktig link (http://podkast.nrk.no/program/radioresepsjonen.rss). De siste dagers sendinger dukker opp, og jeg får mulighet til å se litt informasjon som hvem som har lagd programmet og hvilken dato det er fra. Utover det får jeg ingen muligheter. Jeg får med andre ord ikke lasted ned selve .mp3 fila!?

 

Er det noen her inne som vet hvordan dette kan løses? Evnt om de kjenner til et annet program jeg kan installere på telefonen for å gjøre det på en annen måte?

 

(ps: har gjort et søk på forumet for å se om det var noen tidligere svar jeg kunne benytte meg av, men fant bare en lignende tråd uten noen svar. Håper inderlig at noen som kan hjelpe meg tar to minutter av sitt liv for å skrive ned et godt tips!)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fikk testet ut Escarpod, men la merke til at det tok helt sinnsykt lang tid å laste ned. Dobbeltsjekket av WLAN var aktivt, og at trafikken gikk den veien og ikke via 3G (må nesten ta en ekstra titt på regninga mi for å få det bekreftet, men telefonen ga meg ihvertfall ingen indikasjon på at jeg lasted ned via 3G). På min gamle N82 gikk det vesentlig raskere.

Du har ikke noen tips på dette kan skyldes Nipsen?

 

Eunaas: Stemmer at jeg skal laste ned direkte på mobilen, men bruker WLAN, så det koster ikke noe det nei.

Lenke til kommentar

Det kommer an på prioritetslista. Trykk oppe innstillinger->forbindelser->internett- kontoer. Så får du opp de gruppene og kontoene du har. Poenget med gruppene er at du kan sette diverse program til å velge et sett med kontoer, osv. Eller, hvis du går til mer->alternativer, så kan du huke av "Vis tilkoblingsdialogboksen".. Så spør telefonen hvilken gruppe en vil bruke til å tilkoble.

 

Eller en kan sette wlan foran gprs på "foretrukket gruppe", og bruke veiviseren når en legger til wlan (den setter kontoen på toppen av listen for "foretrukket.."). Da skal (ihvertfall på siste firmware) telefonen bruke wlan så lenge du skrur på wlan og ssid- en er synlig.

 

Hastigheter på Wifi: ja, det er rimelig seigt. N82 og n95 har noe rundt 600-700 Kb/s som mål, mot p1 ihvertfall, som har rundt 200 Kb/s. Med andre ord, på grunn av at modemet skal bruke lite strøm, at det kjører noen uforanderlige proprietære optimiseringsalgoritmer på chipen, osv, osv, så virker det som hastigheten er satt til ca. 5Mbit max (mot 11Mbit på nokias g- mode modem), som gir en peak rundt om kring 250-300 Kb/s om været er helt klart. Det er det aldri, og det er en del begrensninger med prosessorhastighet og buss- fart, så typisk får en opp mot 200Kb/s.

 

Se ellers i guiden her:

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=166907#14

 

Så - ingen 11Mbit, eller 54Mbit på de modemene som brukes nå om dagen. Og mobilprodusentene er onde, utsalgene gir blanke i om de ikke opplyser folk om riktige opplysninger, og de skulle vært saksøkt alle sammen, osv.

 

Uansett - alternativ til Escarpod er Coreplayer (spiller av video i stort sett alle format også). Eller Yell internet radio (eksempel- applikasjon som en av de nye ansatte på UIQ laget). Begge streamer, så en kan begynne å høre med det samme (men det kan ha en tendens til å være litt ustabilt, om en gjør noe annet i bakgrunnen - som vanlig, SE gir blanke i sånne ting. Så hvis noen kan "signere" bug #1 på wikien (link nedenfor) kan vi i hvertfall overbevise SE om at det er flere en jeg som har sett problemet).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...