Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Hjelp til valg av festlig bil på sikt


Anbefalte innlegg

Det MÅ ikke være diesel, men jeg kan godt tenke meg at det er det.

Det må være herlig med en hypertrimma 3,0 tdi maskin i en liten clio. Ekstreme mengder moment. Den originale v6 maskinen må sannsynligvis bøye seg da.

 

Jeg er nemlig av den oppfatningen at mye moment og lettest mulig bil er det morsomste. Vinende turtall og bensinslurping er ikke en nødvendighet for å få horn i panna og ha det gøy.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Etter de postene jeg har lest av teknikk, så er det mye rart som han lirer av seg.

 

Ikke ta det altfor alvorlig, min kommentar og hans utsagn... Hehe.

No offence.

 

Clio v6 er ikke en bil du ødelegger, la den fine motoren få lov til å bli midt inne i cupen på den ustabile franske skjønnheten. Ikke snakk om noe annet :p

Lenke til kommentar
Hvordan får du til det? Hadde en 1,8T FWD med kanskje 190HK og 280nm, og den dro løs (selvfølgelig med antispinnen skrudd av) med en gang du du gasset litt hardt i første og andre gir. Dette på 215/40 dekk. Helt håpløst under regnvær, da spant jeg lett i 80 km/t.

 

har en 1080kg lett fremhjulstrekker med 230hk og 350nm, med 215/40-17 dekk, ET15 impress så sporvidden er dog bredere en orginalt.. den spinner ikke med mindre det er vått, da er det håpløst.

 

Lett bil, diesel, stort moment, og nok hester... Skoda fabia rs diesel. 1,9tdi 150hk er det nærmeste jeg kan tenke meg nå. Den kan man vel sette på større turbo på og passere 200 hk. Problemet blir vel at den ikke har firehjulstrekk? eller kan den fåes med det?

 

Fabia RS har 130hk, med chip så er den oppunder 180hk.. skrur skoda og har prøvd en slik, gikk utrolig bra, den var orginal

Endret av Simkin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...