Gå til innhold

Kyndig html/stilark-utvikler søkes! :)


Anbefalte innlegg

Mitt navn er John Eliassen, ansatt i en dugnadsbasert organisasjon med redaksjonelt fokusområde på it og spill. Vi har en aktiv webside pr. i dag, som ikke er optimalisert for I.E. i det hele tatt, og grunnet manglende ressurser og manglende kunnskap om html, php og stilark har vi bare latt den stå som den står pr. i dag for ikke å lage bølger i systemet vårt. Vi har nå en visuelt ferdigstilt webløsning vi ønsker å få konvertert til html ved hjelp av stilark. Websiden vil som tidligere nevnt ha fult fokus på det redaksjonelle, og brukerne på websiden. Pr. i dag bruker vi joomla med en rekke komponenter knyttet opp mot dette, og dette er noe vi er strålende fornøyd med så langt. Enkelt å administrere selv for oss entusiaster som ikke er megakyndige men kun brenner for emnet og ønsker å bidra så godt som overhodet mulig.

 

Eventuell betaling vil ta sted underveis, når vi ser at leveransen nærmer seg og kvaliteten er etter ønske. Men som kjent gjelder dette dugnadsbasert arbeide, så beløpet må selvfølgelig vurderes av oss før vi gir klarsignal for noe som helst da betaling går ut av egen lomme fra styret. Beløp må avgjøres etter vurdering av utvikler, og deretter tas opp til vurdering av oss.

 

Det jeg føler er viktig å få med her, er at vi ønsker ikke på noen måte å fremstå som en konkurrent for eksisterende nettsteder. Tvert imot, vi ønsker å kollaborere med så mange eksisterende nettsteder som mulig for å gi brukerne det absolutt beste til enhver tid, fra alle emner.

 

Da vi er en dugnadsbasert organisasjon er som sagt ressurser noe amputert grunnet lave inntektkilder, og vi er derfor ute etter en kyndig person som ser seg villig å plassere et par timer på å konvertere den nye siden vår til validert XHTML-kode ved hjelp av stilark og selvfølgelig, ingen tabeller.

 

Med dette søker vi da en kyndig utvikler med et par åpne dager i fremtiden for konvertering av en webløsning fra nåværende PSD-format, til en XHTML-side. Prosjektet har ingen tidsramme da vi ikke føler oss i en posisjon hvor vi kan sette krav, kun forventninger.

 

Siste oppdaterte forhåndsvisning av den aktuelle siden kan ses her

 

 

Se signatur for kontaktinformasjon.

 

Ser frem til å høre fra deg.

Endret av johneliassen
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...