Gå til innhold

Tips og triks til Age of Conan


Anbefalte innlegg

Tenkte jeg kunne starte en liten hjelpe tråd for ting ingame med noen tips og triks på veien. Dette er ikke en tråd for whining om system preformance eller noe, bare ingame tips.

 

Generel spilling. Gjør alt av quests, grå og grønne gitt at de ikke har alt for dårlig xp/tid. Det lønner seg å komme litt 'foran' spillet etter min erfaring, slik at man ikke sliter på for mange quests, skal du ha utfordring burde du sjekke it groupquests solo/med få spillere.

 

(eksempel, du kommer til fastlandet på lvl 20. Du levler til 25 på quests i wildlands of zeleta. Isteden for å begynne på gule/røde quests, drar du til conalls valley/khopshef province for å begynne på lvl 20 questene igjen. Da får du en level eller 2 og questene går raskt. Atpåtil har du nå followups på 25-30 nivået å gjøre.)

 

Generelle tips og triks: Hvis du skal på et fjell, se alltid etter en stige.

Noen steder har et veldig lite quest område, zoom inn på kartet, gjør questen aktiv og følg den gule pila.

De fleste quest items dropper garantert, men noen må du kille litt mer for. I AoC får alle group members hvert sitt quest item, det lønner seg å groupe opp.

Hvis du er sikker på at du er på riktig sted, og questen ikke gjør noe, så kan den være bugga. Ikke bruk mer tid på å irritere deg.

 

Grinding: Her mener jeg at instanser er best. Først hvordan man resetter de. Vanlige instances resettes ved at man leaver og lager gruppa på nytt. Quest instances fungerer slik at du må være 2 i gruppa, så må leader unbinde, trykke cancel. Da kan begge gå inn (gitt begge har quests)

 

Greie steder:

Pyramid of the Ancients (?): Khopshef Province. Liten instance der noen zombier står på rekke og rad. Perfekt for aoeing. Lvl 35-40

 

Villa quests i Old Tarantia Noble district: 45-80: Villa verde har droppa ganske bra loot, ca 10 blå items. Questene The Chef og The Theif scaler med level. Du kan altså gjøre disse til lvl 80 (selv om det er veldig kjedelig ja, men grei backup hvis du blir ganka i xxx sone). Så du burde ikke gjøre ferdig de questene.

 

Crafting: Annet enn å bygge guildbyer skal de vistnok være ganske bugga, ikke vits å kaste bort for mye tid (enda).

 

Fields of the Dead: 40-50 sone. Mange har problemer med krasjing her. Det som hjelper er å gå på Audio > preformance (helt til høyre) > skru av lyden

 

Shaders: hvis du har generelt bra fps, så skifter sone og får mye lavere fps, prøv å skift shadere.

 

Groupbug: Noen ganger kan UIen blir bugga hvis man krasjer i en gruppe. Man logger inn igjen og ser ingen group UI eller guildmembers. Da må man sone for å fikse det. Funket best i barer etter hva jeg har erfart.

 

Post her hvis du har noen tips eller triks for levling og AoC gameplay.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Death Penalty: (bug?)

Er du ferdig med quests og skal levere de, mens de du skal levere til er på andre siden av mappet. Ikke noe problem. Ta selvmord og res på en respad like ved der du skal levere. Death Penaltien forsvinner når du leverer questene dine. :) Enkel og grei portering på mappet uten straff. (kommer nok til å bli fikset en dag, men nyt det når man kan)

 

Instance-skifte:

Nok et tips for å komme seg fort fremover på mappet. Skal du et sted, og ser at nærmeste respad er nærmere målet enn du er, trykk på pilen du har på minimappet ditt, og velg en annen instance. Du blir da portert til nærmeste respad uten straff. :)

Lenke til kommentar

Dersom du er ren caster class, bruk sprint så mye som mulig. Bruk stamina regen pots og mat til å regenerere stamina for å spurte tidligere igjen. Du sparer masse tid ved at du kommer fram fortere.

 

Melee kan også gjøre dette, men de bør ha nok stamina når de kommer fram til å bruke combos og nok til combos dersom adds angriper mens du løper (hvis du ikke bare løper fra de).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...