Gå til innhold

...


Gjest Slettet-jS5kVr

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da kan jeg anbefale Noctua NH-U12F (denne bare med medfølgende vifte: http://www.hardware.no/artikler/noctua_nh-...g_nh-u12/24790). Den er vel fortsatt på topp hos HW.no om jeg ikke husker feil.

 

1. De fleste kjølere blir solgt med forskjellige festeløsninger for forskjellige typer cpu'er. Altså f.eks. Socket 775 som du vel har. Noen blir også solgt med flere festeløsninger. Du må bare forsikre deg om at viften passer til din sokkelløsning.

 

2. Jeg har ingen erfaring med vifteløst, men om du kjøper en stor kjøler og bruker en stor vifte, eksempelvis 120mm, vil ikke dette, subjektivt, lage mye lyd.

 

3. Det er vel en risiko iom. at du kan ødelegge noe i prosessen, eller gjøre noe feil, men det tror jeg skal godt gjøres. Når jeg monterte NH-U12F som nevnt over hadde jeg aldri montert en uoriginal kjøler før. Det var litt mer jobb enn å montere den originale, mye pga et mer massivt feste, så jeg måtte ta ut hovedkortet osv, men alt i alt var det ikke vanskelig; det tok bare litt tid. Du kan jo risikere å drite deg ut så du får noen massive ujevnheter mellom kjøleren og cpu'en, og at det dermed kan øke varmeutviklingen, men også dette tror jeg skal godt gjøres.

 

4. Svart visst litt på denne i nr. 3.

Lenke til kommentar

Hei. Sier meg enig med AndyG, men bare glem vifteløst, det funker ikke på en så effekthungrig prosessor.

Hvis du kjøper enten den han nevnte eller denne her + denne herså får du et veldig bra oppsett!

Den sistnevnte er en del bedre, den er på lik linje med Thermalright Ultra Extreme 120 (som er den beste luftkjøleren for øyeblikket, men har helt ubetydelige forskjeller mot den jeg linket).

 

Er uenig med Killswitch, ikke kjøp Zalman og ikke kjøp Big Typhoon.

 

Det kan ta litt tid å bytte kjøler hvis du må av med hovedkortet, men den Xigmatek-kjøleren er så lett at den bare klipses på i de originale monteringsfestene til Intel. ^^

Lenke til kommentar

De tar seg godt betalt for den, men husk også at du får med mye: En Noctua 12-vifte som selger seperat for minst 150,- og Kjølepasta fra Noctua som er like god som de beste på markedet, også verdt 100. Selve kjølen i seg selv er det også klasse over, så pengene er den definitivt verdt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...