Gå til innhold

The Bourne Conspiracy demo


lyon

Anbefalte innlegg

Noen som har testa?

 

Jeg testet både 360 og Ps3 versjonen nå.

 

Synes spillet i seg selv var kult, spessielt takedown komboene, det som var litt kjipt er angrepene med x og y/ firkant, trekant. Det blir for mye av det samme med kun de komboene. Bilkjøringa er noe av det latterligest jeg har prøvd, ble bilsjuk!

 

Som med de fleste multiplattformspill er 360 versjonen hakket bedre å se på, intet har forandert seg i dette spillet, Ps3 sliter med med klarhet og litt mer kantete grafikk, 360 versjonen har bedre fargebruk også.

 

Tror nok jeg skal ha dette, bare håper det blir sonefritt på 360 så jeg kan bestille det fra utlandet billigere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Testa det på 360 nå. Det gikk svinfort, skjedde noe hele tiden. Coversystemet satt ikke helt, men det var stilig måten de sydde sammen små cutscenes og interaktivitet på. Bilen var grei å kontrollere selv om bilene så ut som radiobiler og oppførte seg deretter. Ble litt lei av å tappe X og Y...

Lenke til kommentar
inni gamperæva teite "skynd-deg-å-trykk-en-knapp-ellers-dør-du!"-skjermer.

De var litt kjipe, ja.

 

Noe annet, det ble ofte litt lett når man bare kunne trykke en knapp og så skjøt Bourne en fyr i brystet i en cutscene, så slapp man å skyte selv. Samla opp fullt på adrenalin-måleren med tre fiender rundt meg i en fist fight. Må si de fikk gjennomgå da jeg banka alle tre på en gang med cutscene-opplegget :p

Lenke til kommentar

To ganger ble skjermen helt svart når jeg spilte demoen. Veit ikke om jeg tør å kjøpe spillet da :p. De "trykk-en-knapp-nå" greiene klarte jeg bare ikke, tok vel 4-5 forsøk hver gang. Og ja, jeg har dårlige reflekser..

Endret av Haawy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...