Gå til innhold

Komprimere/konvertere avi filer fra Canon Ixus 70


Anbefalte innlegg

43 sec film blir ca. 80 MB. i 640x480. Er avi et ugunstig format med tanke på filstørrelse ? Noen måte å få filstørrelsen ned på uten å miste så mye kvalitet ?

En annen ting er når jeg ser på filmen på kameraet er det riktig hastighet, men når jeg ser på den på PC-en blir den avspilt for raskt.... ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kameraet tar opp film med en veldig høy bitrate så derfor blir filmene ganske stor. Du kan komprimere med Windows Movie Maker som du skal ha på maskinen :)

 

At filmene spilles av i raskere hastighet må ha noe med avspilleren på PC-en å gjøre? Har samme kamera og har ingen slike problemer.

Lenke til kommentar

Bruker Windows Media Player til å spille av, hastigheten står på normal. Går også fortere når jeg ser på dem i ZoomBrowser Ex, altså programmet som fulgte med kameraet...

 

Fikk ned størrelsen med Windows Movie Maker, men hastigheten forblir den samme. Skjønner det ikke.... noe galt med en kodek ?

Endret av AsconaB
Lenke til kommentar

Når det gjelder hastigheten: Kan det være at kameraet tar opp i 15 frames/sek., og at filmen spilles av i 25 fr/sek? Mitt Canon G3 tar opp i 15 fr/sek, men film vises i normal hastighet i WMP, riktignok noe hakkete. Trekker jeg en slik fil inn i Magix, gjør programmet filen om til 25 fr/sek.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...