Gå til innhold

Bygge pc til 4k.


Anbefalte innlegg

Jeg vil prøve å bygge en stasjonær pc til ca. 4k. Den skal brukes til litt spilling, men satser på og oppgradere senere. Så trenger en pc som kan oppgraderes lett.

Jeg har satt sammen dette, men har ikke mye peiling så trenger hjelp:

https://prisguiden.no/calc_waggon.php?waggon_id=66712

Viss det er noe jeg ikke trenger så det blir billigere så er det fint. Eneste jeg vill ha er et kabinette.

 

Takk på forhånd :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

HER har jeg satt sammen en ganske god PC. Er litt begrenset hva man får til 4000 kroner men har prøvd så godt jeg kunne. PC-en har HD 3850 512 MB skjermkort som yter ganske bra, 2 GB veldig bra minne som burde holde hvis du kjører XP, en AMD Athlon 64 5000+ Black Edition prosessor som yter ganske bra og en harddisk på 500 GB. Hovedkortet er ekstremt bra i forhold til prisen og en PSU på hele 600 watt gjør så PC-en blir veldig oppgraderingsvennlig. Har ikke lagt med kabinett siden jeg ikke fikk åpnet handlevognen din. Du har uansett 476 kroner å bruke på det hvis du kjøper alt fra Amentio (ganske greit å bestille alt fra en butikk). Hvis du skal ha Vista anbefaler jeg deg å investere i 4 GB RAM som kommer til å koste ca 250 kroner mer.

 

Har ikke lagt med OS, men du har kansje en lisens liggende fra en gammel PC(?). Hvis OS skal være inkludert i prisen blir det veldig mye vanskeligere å få et bra oppsett man kan spille med.

 

:)

 

EDIT: Hadde valt feil hoveddkort. Fikset nå :) .

Endret av KnewtFan
Lenke til kommentar

har erfaringer med det øverste av de og man får litt "plæstic fæntæstic" følelse av det. De andre vet jeg ikke noe særlig om så skal ikke uttale meg der, men er vel kanskje noe feilprioritering av pengene ved å kjøpe pcdeler til kun 3-4000 for så sette det i ett kabinett til godt og vel 1000kr, og det uten psu.

 

Kjøper du ett rimeligere kabinett vil du jo få bedre/raskere deler.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...