Gå til innhold

Veske/"skin" i neopren eller lignende til 12"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei.

Jeg har en Toshiba Portege R500-126 12" maskin. Den er veldig lett og tynn, og jeg sliter litt med å finne en "trekk" eller "skin" som passer.

Noen som vet om butikker eller nettbutikker med godt utvalg?

Erik

Hallo'

Jeg har et slikt "skin" fra Zepto som det er linket til ovenfor. Det kostet litt over 100-lappen, og er kjekk å ha om du skal putte R500 i en større sekk eller veske.

 

Jeg har også to vesker fra Umates. De er bare knallbra og de koster ikke alverdens, i alle fall i forhold til hva du får:

http://www.umates.com/no/

 

Jeg har denne modellen:

http://www.umates.com/no/protector12.asp

Den bruker jeg lite, men er grei å ha om jeg skal ha med meg mer en en skolebok og PC-en. Jeg klarer også å presse 14" med stømkablen ned i denne (bare så vit).

 

Det er denne modellen jeg bruker hver dag på skolen:

http://www.umates.com/no/umatesxs.asp

Den er så liten at det bare er så vit R500 får plass i bredden og høyden. I dybden kan du få med deg en skolebok pluss mobil, lommebok og nøkkelknippe - ikke mer! Denne er kjempebra for alle R500 eiere som vil ha misunelige blikk fra alle som sleper på Mac'er ol.

 

Ikke stress med å lete etter vanlige butikker som har slike lekkerbisker som dette. Husk nettet er din venn, og jeg har gode erfaringer med å bestille direkte fra Umates.

 

Tobias

Lenke til kommentar

Har et skin som ligner det Tobias nevner, Zepto. Kjøpt på Clas Ohlson for omtrent 79 kroner. Synes den er grei nok men det er ikke mye polstring i den. Har hatt den sammen med noen skolebøker i sekken og tastaturet har allerede fått sjansen til å sette merker i skjermen. Heldigvis virket det som disse kunne gnis bort :p Bobleplast er forresten ganske genialt å ha mellom skjerm og tastatur.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...