Gå til innhold

Hjelpe min svoger som sitter i rullestol?


Anbefalte innlegg

Noen her som kan ta 1-2 min å stemme på Sverre Stamnes? http://www.bayerdiabetes.no/no/Dream-Fund/...n-favoritt.aspx er forloveden til søstra mi og han trenger sårt de stemmene han kan få, jeg og spesielt han hadde blitt veldig glad hvis noen tok seg litt tid.

 

Avstemninga slutter 15 Mai!

Mange andre nettbrukere har hjulpet han med å få stemmer, men plutselig igår på under 20 timer dro personen over oss ifra med 3-4%:O

 

Vi trenger sårt de stemmene vi kan få, så skriv gjerne her når du har stemt på han ;)

 

 

som mange kanskje tenker er ikke dette en slik 14iss stemme sak, dette er for en god sak og jeg får ikke noe ut av dette engang

 

quote fra siden :

Ut i skog og mark for egen maskin

 

Hei, jeg er type 2 diabetiker med redusert beinfunksjon. Jeg er stort sett avhengig av å bruke rullestol for å bevege meg mer enn 100 meter. Mitt store savn og min store drøm er å komme meg ut i skog og mark for egen maskin. Til fiskevann og elver, å kunne leve et liv med muligheter og ikke begrensninger.

 

Hjelpemidler som "terrengen" er vanskelig å få samt at politikerne krangler. I området hvor jeg bor er det masse skogs- og traktorveier som passer til slik kjøring. Således unngår jeg å kjøre i utmark og ødelegge naturen osv. Med en ATV vil jeg kunne få igjen min frihet og kan komme meg ut i naturen igjen, få vært mer i bevegelse og hindre isolasjon. Det vil også medføre mer aktivitet og således påvirke mitt blodsukker positivt. Da jeg er ufør er er slike søknader dessverre min eneste måte og noen gang kunne få realisert drømmen min på.

 

Jeg var innom en lokal forhandler her om dagen i Kristiansund som selger ATV som passer meg. Kostnaden er 72.000,-. Den har også et sete for to slik at jeg kan ta med meg min ledsager for hjelp ved problemer eller til praktiske ting.

 

Jeg vil med en ATV få større bevegelsesmuligheter. Får brukt fysikken mer under kjøring selv om jeg sitter. Gleden ved å komme ut i frisk luft og vår flotte natur er med på å øke trivsel og senke stressnivå osv. Mange bakker små blir tilslutt en stor Å. Det vil således ha en stor betydning på min helse på flere måter i det lange løp. Bortsette fra eget hus er dette min aller største drøm! Det hadde vært fantastisk å kunne fått realisert den.

 

En stor takk til dere for tilbudet og for deres hjelp til den som fåre realisert sin drøm.

 

Mvh

Sverre Stamnes

 

og så noe viktig:

IKKE JUKS!

1 stemme pr person, ikke noe fake emails eller whatever!

 

 

 

EDIT: ER EN DEL FOLK SOM HAR SENDT MEG PM OG LURT PÅ HVA SOM SKJEDDE, HAN FIKK SEG ATV ;)

Endret av Bjørnli
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...