Gå til innhold

Oppladbare batterier til min SB-800 - hvilke?


Anbefalte innlegg

Heisann,

 

Tenkte jeg skule investere i oppladbare batterier til blitsen min så jeg blir et lite hakk mer miljøvennlig pluss at jeg sparer noen kroner.

 

Var på elkjøp i dag, men er usikker på om det de har er veldig bra osv.

 

Tror jeg trenger 10 batterier(2 sett), så regner med å kjøpe en lader med 4 medfølgende, og 8 ekstrabatterier(så kan jeg bruke to av de i en fjernkontroll eller noe slikt :tease: )

 

Noen med formeninger om hva jeg bør kjøpe - og hvor det er billigst? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kjøp Varta batterilader 15min. Lader tomme batterier på litt mer enn 15 min, noe som absolutt er "duganess". Dra på nærmeste Clas Ohlson, som forhåpentligvis har det. Følger med fire batterier, så finner du matchende 4-pack i samme hylle. :)

 

Støtter denne 100%!

Har ikke sammenliknet med andre batterier, men disse batteriene varte betydelig lengre enn mine duracell uoppladbare batterier.

 

Jeg har ett stk SB-800, og 9 batterier. 4 batterier sitter i blitsen, 4 batterier løst, og 1 batteri i den pakken som skal gi blitsen ekstra rask oppladningstid til slike tilfeller.

 

Den lader kjapt, det følger med billader, og batteriene holder LENGE!

Endret av Mr. Olsen
Lenke til kommentar
Klarer du å dytte inn 8 batterier i blitsen på en gang? :p Regner med at det var en liten skriveleif fra din side. ;)

Tror mer det er en liten misforståelse her :p

 

Jeg bruker 5 batterier i blitsen, og trenger dermed 10 batterier totalt. Derfor holder det ikke å kjøpe 8 batterier :)

 

Men da går jeg vel for Varta-batteriene. Takker for hjelp! :)

Lenke til kommentar

Har også denne og kan absolutt anbefales. Vet ikke om alle batterier tåler slik hurtiglading så jeg fant det tryggest og holde meg til varta-batterier når jeg skulle handle noen ekstra. Men de holder lenge og prisen er OK så er vel ikke noen grunn til og kjøpe noe annet heller. Det er en vifte i laderen for og holde temperaturen nede under lading og den bråker endel bare sånn at du vet om det. Uansett, veldig fornøyd med den!

Lenke til kommentar

Jeg har rundt 30 Delkin (2900 mAh) batterier som jeg er kjempefornøyd med, men de fleste batterier med mAh på rundt 2500 og over burde være brukbare. Men hvis du kjøper batterier så for guds skyld ikke kjøp flere forskjellige typer og bland dem. Og sørg alltid for å bare sett inn full ladete batterier i blitzen. Det som kan skje hvis ikke vil vi ikke snakke om. (stikkord er ødelagt blitz og mulig eksplosjon)

Lenke til kommentar

Hvis du vil være miljøvennlig er ikke hurtigladere veien å gå. Disse laderne sliter ut batterier, og batteriene har mye kortere levetid på denne måten. Jeg ville gått for en 6- eller 2-timers lader. Med et enkelt system er ikke det noe problem. Vifta på 15-minutts ladere hjelpere ikke siden den kun avkjøler det ytre skallet på batteriene.

Lenke til kommentar

For en stund siden byttet jeg til GP ReCyko 2100mAh i blitsen fordi jeg var lei av å oppdage at batteriene hadde mistet mye av ladingen mellom hver gang jeg skulle bruke den.

Opplever dem ikke som særlig mye svakere enn GP 2500mAh batteriene jeg byttet ut, og det virker som om de holder bedre på ladingen. Faktisk er jeg så fornøyd at jeg har 5 stk. ekstra liggende til jeg kjøper enda en SB-800!

 

André

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...