Gå til innhold

Hva gjør et strategispill bra?


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-EIV2CS
Det er kjøpt i en butikk i et svensk kjøpesenter :p jeg ringte til butikken og greier men der var det ikke noe hjelp å få. Det følger jo med to koder siden det er både EE og expansion greia, men ingen av kodene funker.

Du kan jo bare ta en spansk en ;)

 

Mine favoritt-strategispill er Age Of Empires 2 The Ages of Kings m/ The Conquer og Warcraft 3 TFT

Har brukt så utallig mange timer på AOE II, så fant jeg juksekoder og spilte med i to uker. Nå suger jeg i AoE men skal "traine" meg opp igjen. Det går i Wc3 TFT nå for tida. Likte det ikke før, men så kjøpte jeg det og ble litt god. Genialt spill, håper på en ny expansion(lite trolig).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
AoEIII platen min bråkte noe sinnsvakt, så etter en stund våget jeg ikke spille det lengre da jeg har opplevd to ganger før at en plate har eksplodert inne i cd-rommen og ødelagt den. Men spillet i seg selv var genialt. Et av de få gangene jeg har kjøpt et spill etter at jeg prøvde en demo. :)

 

Last ned en crack, der er vell lov hvis du eier platen:)? AoE 2 er bedre enn AoE 3;)

Lenke til kommentar

et bra strategispill må ha en godt historie med enheter som er litt realistisk, man trenger gode mellomsekvenser mellom oppdrag og film. god grafikk trengs egentlig ikke så lenge spillet er innholdsrik som klarer å veie opp mot den manglede grafikken.

 

red alert 2 er et godt eksempel men derimot C&C3 serien er en flopp der de tenker med på å tjene penger en et bra spill.

 

 

lenge leve den game westwood studios :new_woot:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

kansje litt off topic men starta og spilte american conquest som jeg synes er bra

men hvordan angriper du med indianere blir jo bare masakret av fortet og cannoner

 

Age of Empires III er en av de 5 beste strategispillene jeg har spilt, lærer mye :p Kan bare ikke vente til Age of Empires IV og V kommer ut!
Lenke til kommentar

Et bra strategispill er der hvor man ellers har få units, med snedige triks og special traits eller hva enn det måtte være. Det var derfor jeg kastet opp av Tiberium Wars, rett og slett den som hadde flest units som vant.

Blizzard har en uslåelig game design innenfor strategi, og det er derfor Starcraft er så brutalt populært i visse land 10 år etterpå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...