Gå til innhold

Hodetelefoner til rundt 500 kroner


Anbefalte innlegg

Leter etter hodetelefoner som koster rundt 500 kroner (kan strekke meg til 7-800 om nødvendig). Bruksområdene mine er musikk, film og gaming. Har lest litt rundt på forumet og er fremdeles i tvil om hva jeg burde velge.

 

Mine "krav" er som følger:

-Super lydkvalitet

-Fungerer godt til både musikk, film og spilling.

-Lukkede

-Isolerer lyden greit

-Solid byggekvalitet, siden jeg også skal bruke det ved tog-/bussreiser og lignende

-Har mic fra før, så dette trenger ikke være med

 

De jeg har sett på til nå er DT231, Siberia og SteelSound 5H v2, men jeg har hørt/lest at sistnevnte ikke fungerer så godt til musikk. Hvilke hodetelefoner i denne priskategorien (rundt 500) anbefaler dere til mitt bruk?

Endret av Schlesien
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+89234341
blir som en ny porsche 911 sammenliknet med en gammel moped med ødelagt lydpotte

 

Det blir vell og ta litt hardt i nå koster da porta pro 200kr mindre og er godt nok for de som ikke er hodetelefon entusiast men er åpen så har vell ikke aktuell uansett

 

moped er også billigere enn porsche 911 :p og mange som kjører moped. lydpottemetaforen passer forsåvidt veldig godt for å beskrive bassforskjellen på de to, portapro er bare grøt

Lenke til kommentar

Jeg har hatt både Porta Pro og DT231, og forskjellen er ganske stor.

Porta Pro har ræva lyd, som kompenserer for det med masse dårlig bass. DT231 har langt mer nøytral lyd, men er langt ifra "kjedelige".

 

Porta Pro slipper ut så mye lyd at det er til å grine av. DT231 slipper ut akkurat passe, slik at det ikke forstyrrer andre for mye, men ikke får lyden til å virke "innelukket".

 

Porta Pro har latterlig dårlig kvalitet. Røk etter noen måneder. DT231 har overraskende god kvalitet. Begynte etterhvert å herje med dem fordi jeg ville ha nye, men det kom jeg ingen vei med. =p

Har vel blitt misbrukt i to år nå, og er fortsatt like fine.

 

Det eneste negative jeg kan si om dem er at de sitter litt dårlig på hodet, det kan bli litt irriterende i lengden. Er derimot ikke et veldig stort problem, er slik at jeg kunne bruke dem mens jeg syklet/gikk uten at det skapte problemer.

 

Du kan evt. gå opp til DT-770 Pro, som du får til rett under 900 kr inkl. frakt om du kjøper fra utlandet.

Lenke til kommentar

Takk for gode tips i tråden her. Det ble til slutt DT231 jeg gikk for, da jeg syns disse virker svært solide og bra. De fleste av dere anbefaler også disse.

 

De er nok uansett bedre enn mine Porta Pro på alle måter. For første gang får jeg noen ordentlige hodetelefoner. :yes:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg bestemte meg for å kjøpe disse hos netshop.no. Bemerket meg nå at jeg har fått tilsendt DT235 istedetfor DT231. Er veldig fornøyd med dem så langt, men har bare hatt de noen få dager. Noen som vet hva forskjellen på disse to er? Finner svært lite info om DT235 på Internett og det lille jeg finner er på tysk. Det er ikke til mye hjelp.

 

Noen som vet noe mer?

 

Føler jeg nesten må si ifra til netshop hvis jeg har fått tilsendt noe som er dyrere enn det jeg egentlig bestilte.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Hvordan er bassen på disse DT231? Jeg er også ute etter noe av det samme da Koss'en har begynte å forvrenge bassen som kommer på en for høy frekvens...

Jeg er ute etter noe som liksom har en "balansert" lyd. Bra med bass som funker med masse rock, men også med litt akkustikk i slik at man kan høre klarheten i litt "roligere" sanger og tilslutt får et resultat av en myk og flytende lyd...

 

Er disse det? Prøvde et par Sennheiser 465 på elkjøp og de hadde noe av de sammme spesifikasjonene jeg forklarte, men orket ikke kjøpe dem fordi det begynner å bli ganske gamle.

 

 

Hjelp? :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...