Gå til innhold

s5 is eller mer kompakt?


Anbefalte innlegg

Heisann folkens

 

mitt olympus mju er kaputt, og behovet for nytt kamera helt klart tilstede... (har sikkert tatt 8-10 000 bilder de siste 3 årene!

 

når jeg ser på spec, så er canon s5is veeeldig aktuell (bl.a. pga den gode videofunksjonen +++)

men jeg er redd for at størrelsen blir til hinder for at jeg tar det med overalt der jeg ville tatt med et mindre "lommestørrelseskamera"...

 

derfor: er det noen som kan gi meg en kvalifisert anbefaling på hva jeg bør kjøpe (basert på spesifikasjonene til s5)?

 

håper veldig på svar:)

 

mvh Ronny

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er et vrient valg. Fordi du må velge mellom bilde-kvalitet eller størrelse.

 

Jeg synes du bør vurdere Canon G9 - den er heller ikke veldig kompakt; men deter en stor sjanse for at du vil oppleve at du får flere velykkede bilder. Det er ikke fullt så mye "zoom" ogfancy features, men det er en stor sjanse for at bildene blir bra for det.

 

Tom

Lenke til kommentar

Heisan.

 

Jeg solgte mitt speilrefleks kamera med tilbehør og kjøpte meg en Canon S5 IS (2995.-) og en Canon IXUS 75 (1760.-) til totalt 4755 kroner pluss minnebrikker. disse to kameraene bruker samme minnebrikke så man kan veksle mellom disse...jeg angrer ikke på dette og føler at nå har jeg i pose og sekk...ixus`n er jo så liten at den kan ligge på lommen nesten hele tiden...S5 IS er jo endel større men langt ifra så stor som et speilrefleks kamera og taes med når vi er på biltur eller når det ikke er så mye gåing.

 

Men det jeg ville si er at jeg er veldig imponert over S5 IS kameraet...utrolig lett å bruke, god video og veldig fine bilder..veldig anvendelig kamera og kjempeartig å bruke.

Når det gjelder disse ultrazoomkameraene så er alle disse for stor til å drasse dem med overalt hvor man skal, så om det ene kameraet er noen centimeter større enn den andre synes jeg ikke er så vesentlig...finn heller ut hva du liker og kjøp deg et lite ultrakompakt kamera i tillegg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...