Gå til innhold

Koster SymbianSigned penger nå?


Anbefalte innlegg

Jeg har en konto på Symbiansigned, og skulle lage et nytt sertifikat idag, siden jeg har glemt passordet på det gamle ;)

Men når ser det ut til at man må ha en ID sak for å få signert...? Stemmer dette, eller er det bare meg som har litt problemer med å finne riktig sted å signere på (er jo bra rotete symbiansign sidene)??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tydeligvis. Må jo ikke få lov til å teste eller utvikle program uten at SS får inn litt nyttig statistikk, ikke sant. Tydeligvis mener de at du skal skrive et program, så uploade det til opensigned, signere det til IMEIen - og så få lov til å kjøre det. Repeter hver gang du gjør en forandring og vil teste på telefonen. (Skikkelig kult når ikke openGL funker på emulatoren.)

 

Fordi, etter sigende, "noen få" utviklere ødela for alle andre ved å distribuere programmene sine utenom SS, og så å "oppfordre" andre til å signere programmene selv - isteden for å benytte seg av "tilrettelagte og korrekte kanaler for sikker industri- standard rekommenderte prosedyrer" ved lansering. Særlig..

 

Makan til stupide klovner skal en lete lenge etter, syns nå jeg. Og.. gratulerer med å sabotere enhver mindre utvikler som har lyst til å teste en god ide med en av databasene på telefonen ..Hvis jeg noen gang får ferdig et program jeg driver å skriver, så skal det nødig innom SS eller open- signed. Jeg mener - jeg synes det var ille nok når de oppfordret folk til å ha applikasjonene sine kontinuerlig lastet opp på nettet, samt at en skulle "få tak i en UID ved starten av utviklingsprosessen". Og hvis en ikke gjorde det, ja da blir kontoen stengt, og slettet til du faktisk har nytte av den. For det er jo klart at alle prosjekt starter med et godt strukturert utgangspunkt, og en fastsatt plan, ikke sant. Jeg mener.. hva pokker er poenget, annet enn å irritere brokk på dem som faktisk bruker et dev- cert legitimt?

 

edit: btw, det fins en enkel hack en kan kjøre for å fjerne restriksjonene på telefonen, så en kan droppe hele signeringen på sin egen telefon, ihvertfall..

Endret av nipsen
Lenke til kommentar
edit: btw, det fins en enkel hack en kan kjøre for å fjerne restriksjonene på telefonen, så en kan droppe hele signeringen på sin egen telefon, ihvertfall..

 

Ok, har du en link? :) Gjorde ett kjapt søk, men fant kun metoder ved å bruke hex-editor og "hacke" systemfilene selv. Kanskje ikke den mest risikofrie sporten ;)

Lenke til kommentar

(Relativt) myk versjon:

http://my-symbian.com/forum/viewtopic.php?...1&start=110

 

Men.. siden noen program SE har skrevet, er... for eksempel intro- bildene, eller måten oppstarten av noen komponenter er satt opp - så kan du få litt trøbbel, ja.. Av typen - "et bilde fins ikke på den absolutt angitte stien, så telefonen starter ikke opp".. Skikkelig artig.

 

Det verste med at telefonene ble hacket er vel at nå kan vi se nøyaktig hvor ufattelig håpløst hele greiene er satt sammen, samt nøyaktig hvor dårlig jobb SE har gjort med UIQ- versjonen deres (eller, dvs., deres implementasjon av programmer over UIQ). På forumet over gjorde en fra teamet til de som laget Swissmanager en kjapp sammenlikning med en Moto z8 på ram- bruk i forhold til SE's versjon - det er ganske ille, for å si det mildt. Ikke minst fordi SE droppet p990en og har skyldt på mangel av ram som det eneste problemet, etc..

 

SE skulle vært saksøkt for lenge siden.

Lenke til kommentar

jeg tenkte ikke over det, men mitt tilfelle gjelder Symbian S60 3rd Edition (har N95)

 

Jeg har innstallert MobileSigner på tlf, men ser ikke ut til å være helt stabil. Muligens noe feil med sertifikatene jeg bruker på den (bruker de som fulgte med)

Noen hack til S60v3?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...