Gå til innhold

Firmware til ST546i v5 (Nextgentel)


Anbefalte innlegg

Er det noen som har eller vet hvor jeg finner siste norsk firmware til ST546i v5, som brukes av Nextgentel. Har spurt Nextgentel, men da fått jeg følgende svar:

 

"Kunder har dessverre ikke tilgang til å laste ned firmware til ruter, og egeninstallert FW kan vi ikke garantere fungerer. Vår spesifikke FW er kun tilgjengelig for NGT, og leveres ikke ut til kunder."

 

Lurer på, hvem leverer de til hvis ikke til sine kunder ?!?!. Har jo fått firmware med modemet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sendte enda en mail, her lurte på om de kan fortelle meg hvilken firmware de anbefaler. Og om jeg forstår riktig, hvis jeg setter opp egen modem mot Nextgentel så får jeg ikke support. Denne har jeg fått tilbake:

 

"Vi annbefaler den firmwaren vi har levert med ruteren. Som sagt tidligere kan vi ikke garantere at egeninnstallert firmware vil fungere. Vi har heller ingen support på rutere der du bruker egen firmware. Det samme gjelder også oppsett av rutere som ikke er levert fra oss."

 

Det er helt utrolig, at kunden får sånn type svar "INGEN SVAR". Det høres sånn ut at de ikke vet selv, hvilken versjon av firmware de leverer heller. Skal ikke sende flere mail til dem, bortkastet tid. Skal oppgradere firmware selv, har gjort det flere ganger før.....

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Det har vel meir med at om du bruker ein FW som ikkje NGT har rulla ut, vert ruteren ubrukeleg for NGT. Dei brukar ein FW dei har laga sjølv, med eigne innstillingar. Om du oppgraderar FW på ruteren, mistar du rett på support, grunna at NGT då mister styringa på ruteren. Du vert og belasta eit gebyr for uerstatteleg skade på ruteren på kroner 699, då dei ikkje kan nytta ruteren igjen. Og såvidt eg veit, har ikkje NGT noko ny FW til v5-ruteren, difor kan dei ikkje oppgradera FW på ruteren din.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...